Macao Cocktail Bar: Η Νο1 επιλογή για νυχτερινή διασκέδαση στη Ρόδο

Στην καρδιά της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου απολαμβάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο.

Macao Cocktail Bar
Macao Cocktail Bar

Το Macao Cocktail Bar γίνεται ένα με το ατμοσφαρικό σκηνικό της εντυπωσιακής μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου και μας προσφέρει υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Διασκέδαση και καλοκαιρινές αναμνήσεις στην καρδιά του νησιού

Premium επιλογές σε ποτά, ευφάνταστα κοκτέιλ και χορευτική μουσική επιλεγμένη από διακεκριμένους DJ.

Macao Cocktail Bar
Macao Cocktail Bar

Οι βραδιές στο Macao Cocktail Bar εκτός από χορό και ατελείωτη διασκέδαση με την παρέα σας σε ένα μοναδικό χώρο, σας προσφέρουν την ευκαιρία να δοκιμασέτε μια σειρά από sugnature cocktails που έχουν επιμεληθεί οι έμπειροι mixologists και πεντανόστιμο sushi! Μάλιστα ο διακεκριμένος chef θα σας προτείνει το ιδανικό pairing για μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης!

Macao Cocktail Bar
Το απόλυτο pairing για το ποτό σας

Για να απογειώσετε τη διάθεση των καλοκαιρινών διακοπών σας, μπορείτε να απολαύσετε και μια private εμπειρία. Αν θέλετε να γνωρίσετε την πιο πολύτελη πλευρά του, το μπαρ διαθέτει ιδιωτικές σουίτες για όσους αναζητούν μια πιο ιδιαίτερη βραδιά.

Macao Cocktail Bar
Macao Cocktail Bar

Macao Cocktail Bar
Ο ατμοσφαιρικός χώρος του Macao Cocktail Bar

Η πολυετής εμπειρία που χαρακτηρίζει το Macao το έχει αναδείξει σε ένα από τα κορυφαία μπαρ του νησιού. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε παγκοσμίου φήμης DJs και να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην ιδανικότερη τοποθεσία του νησιού.

Info