Enplo Seaside Lounge: Η γαστρονομική έκπληξη στην καρδιά της Καρπάθου

Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Enplo

Enplo Seaside Lounge: Η γαστρονομική έκπληξη στην καρδιά της Καρπάθου

Οι καλοκαιρινές μας διακοπές θέλουν ξεγνοιασιά και απόλαυση. Το νησί της Καρπάθου αποτελεί ένα ανεξερεύνητο διαμαντάκι που αξίζει να επισκεφθείτε. Και φυσικά, οι γευστικές απολαύσεις είναι ένα από τα βασικά συστατικά για την επιτυχία ενός ταξιδιού. Το Enplo Seaside Lounge απογειώνει την εμπειρία μας στο νησί!

Το Enplo Seaside Lounge γίνεται το all day στέκι μας στην Κάρπαθο

Από το πρωί έως το βράδυ, στο Εν πλω απολαμβάνουμε μια πλούσια γκάμα από νόστιμες επιλογές που θα συνοδεύσουν κάθε στιγμή της ημέρας μας.

en plo Κάρπαθος
Λαχταριστό brunch

Ο φιλόξενος, προσεγμένος χώρος με θέα το απέραντο γαλάζιο μας περιμένει για τις καλύτερες, ανέμελες στιγμές των διακοπών μας. Πλούσια, λαχταριστά brunch, δυναμωτικούς χυμούς, εκλεκτό καφέ για να ξεκινήσει δυναμικά η ημέρα σας.

Enplo
Δυναμωτικό πρωνό με φρούτα

en plo Κάρπαθος
Για τους λάτρεις του γλυκού

Επιλέξτε ανάμεσα σε αλμυρές ή γλυκές προτάσεις. Μοναδικά pancakes με υλικά της προτίμησής σας, ευφάνταστες επιλογές με υπέροχη σοκολάτα, φρέσκα φρούτα εποχής, δημητριακά και δυναμωτικούς σπόρους. Για τους λάτρεις του υγιεινού πρωινού δοκιμάστε την φρέσκια φρουτοσαλάτα, το avocado toast με ολόφρεσκο ψωμί, αβοκάντο και αυγό ή ένα energy bowl με βρώμη και φρούτα. Αν σας αρέσει ο σολωμός, τότε μη φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε το bagel με σολωμό που θα σας εντυπωσιάσει.

en plo Κάρπαθος
Λαχταριστές επιλογές

en plo Κάρπαθος
Δημιουργικές λιχουδιές

Φυσικά, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το πεντανόστιμο burger με πατάτες ή το τραγανό club sandwich - ιδανικό σνακ για μετά την παραλία! Η εμπειρία απογειώνεται με τους φρέσκους δροσιστικούς χυμούς του Enplo ή για τις απογευματινές ώρες διαλέξτε ανάμεσα στα ευφάνταστα cocktails για μοναδικές στιγμές πάνω στο κύμα!

Info