RΕΧ: Ένα ξεχωριστό εστιατόριο για ξεχωριστούς επισκέπτες στην Κέρκυρα

Aποτελεί σημείο αναφοράς για Κερκυραίους και ξένους που αγαπούν το καλό φαγητό

Το εστιατόριο REX στην Κέρκυρα είναι σήματα-κατατεθέν από το 1932
Το εστιατόριο REX στην Κέρκυρα είναι σήματα-κατατεθέν από το 1932

Στο ιστορικό κέντρο της Κέρκυρας, σε μία από τις κεντρικότερες οδούς, την οδό Καποδιστρίου, το εστιατόριο REX αποτελεί για πολλές δεκαετίες ένα από τα δημοφιλέστερα του νησιού, όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία σε ένα από τα γραφικότερα σημεία της πόλης.

Από το 1932 το εστιατόριο REX συνεχίζει ακάθεκτο την αποστολή του: Να προσφέρει στους φανατικούς θαυμαστές του άριστης ποιότητας γευστικές δημιουργίες, που συνδυάζουν την αγάπη και το μεράκι της παρασκευής με τα άριστης ποιότητας υλικά, δίνοντας έμφαση στις τοπικές πρώτες ύλες και στις παραδοσιακές συνταγές, με μοντέρνες πινελιές υψηλής γαστρονομίας.

REX Κέρκυρα
Το REX στην Κέρκυρα, στην γραφική οδό Καποδιστρίου

RΕΧ: Ένα ξεχωριστό εστιατόριο για ξεχωριστούς επισκέπτες στην Κέρκυρα

Είναι αναγνωρίσιμο στην οδό Καποδιστρίου εδώ και δεκαετίες, ενώ η φήμη του πλέον έχει ξεπεράσει την πόλη της Κέρκυρας, με τους επισκέπτες του να καταφτάνουν εδώ από όλα τα σημεία της Ελλάδας χειμώνα-καλοκαίρι. Διάσημο για την haute cuicine που προσφέρει, δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί top γευστικό προορισμό.

REX Κέρκυρα
Οι γευστικές προτάσεις στο REX είναι ασυναγώνιστες!

Το πλούσιο μενού, με πιάτα που αναδεικνύουν άριστα την παράδοση και τη σύγχρονη γαστρονομία, στο REX θα απολαύσεις την ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της.


Ζεστά και κρύα ορεκτικά, δροσερές σαλάτες, κρέατα, θαλασσινά αλλά και ιταλικές προτάσεις, παραδοσιακά πιάτα της Κέρκυρας και λαχταριστά γλυκά, συνοδεία εκλεκτών οίνων δημιουργούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσεων που μένει αξέχαστη.

REX Κέρκυρα
Η πλούσια λίστα κρασιών περιλαμβάνει εκλεκτούς οίνους από όλη την Ελλάδα

Πέρα από το φαγητό, ο εσωτερικός χώρος του εστιατορίου φημίζεται για την υψηλή αισθητική του, που παραπέμπει σε γαλλικό εστιατόριο πολλών αστέρων, ενώ στον εξωτερικό χώρο νιώθεις αβίαστα να σε τυλίγει η νοσταλγική αύρα της πάλαι ποτέ αριστοκρατικής Κέρκυρας.


Βοnus extra: Με σεβασμό στις διατροφικές συνήθειες των επισκεπτών, στο REX θα απολαύσεις πιάτα αλλά και γλυκές επιλογές vegan.


Info