Κουμπάρα: Μια "γευστική" βεράντα πάνω στη θάλασσα

Όταν βρεθείς στην Ίο κάνε οπωσδήποτε μια... κουμπαριά γεύσεων!

Στην Κουμπάρα στην Ίο θα φας τα πιο νόστιμα ψάρια και θαλασσινά
Στην Κουμπάρα στην Ίο θα φας τα πιο νόστιμα ψάρια και θαλασσινά

Μια βεράντα πάνω στη θάλασσα, στην ονειρική τοποθεσία Κουμπάρα στην Ίο, λιτά διακοσμημένη με ευωδιακά λουλούδια στα παρτέρια της και ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύει, με ανθρώπους γύρω σου ζεστούς, φιλικούς, γεμάτους χαμόγελα και πανέτοιμους να σε καλοδεχθούν, το ομώνυμο εστιατόριο Κουμπάρα έχει όλα όσα θέλεις να απολαύσεις στις καλοκαιρινές διακοπές σου.


Συνδυάζει το όμορφο και κομψό περιβάλλον με το απόλυτα εξοχικό στυλ, καθώς βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα και την χρυσαφένια αμμουδιά.

Ο χώρος στην Κουμπάρα παραπέμπει αυτόματα σε κυκλαδίτικο νησί, με λευκά χρώματα, που συνδυάζονται αριστοτεχνικά με το μπλε της θάλασσας, προσκαλώντας τον επισκέπτη να απολαύσει όλα τα καλούδια του βυθού μέσα σε ένα θαλασσινό σκηνικό.


Κουμπάρα: Μια "γευστική" βεράντα πάνω στη θάλασσα

Στην Κουμπάρα η φιλοσοφία είναι απλή: Θα κάνεις το μπάνιο σου το πρωί στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας και θα χαλαρώσεις στις ξαπλώστρες πίνοντας το καφέ σου, έναν φρέσκο χυμό ή μια μπύρα και ένα δροσερό cocktail και το μεσημέρι θα γευματίσεις στο εστιατόριο, επιλέγοντας συνταγές της ελληνικής κουζίνας από το πλούσιο μενού.

Κουμπάρα Ίος
Ολόφρεσκα θαλασσινά από τα νερά του Αιγαίου

Επέλεξε ανάμεσα σε ολόφρεσκα θαλασσινά και ψάρια από τα νερά του Αιγαίου. Μάλιστα, το πιάτο με την σκορπίνα είναι από τις top προτάσεις του εστιατορίου.

Όσο για τις αστακομακαρονάδες και γαριδομακαρονάδες, αμέσως θα αντιληφθείς ότι μοσχοβολούν θάλασσα, μυρωδικά, ούζο και θυμάρι. Γιατί στην Κουμπάρα όλα παρασκευάζονται με αγάπη και μεράκι.

Λαχταριστό χταποδάκι στα κάρβουνα, σαρδελάκι και ζουμερά καβούρια ψητά, τηγανητά, ολόφρεσκα όστρακα, αχνιστά μύδια, μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά προϊόντα, χειροποίητα μεζεδάκια της γης και της θάλασσας συνδυάζονται με δροσερές σαλάτες με φρέσκα λαχανικά από την Νιώτικη μάνα γη και αρωματικά βότανα από τον κήπο του Διονύση και της Μαρίας…

Κουμπάρα Ίος
Το καλό φαγητό είναι σήμα-κατατεθέν στην Κουμπάρα

Μια ιδιαίτερα προσεγμένη λίστα κρασιών και πολλά αποστάγματα σε τσίπουρο, ρακές, ούζα καθώς και εξαιρετικό χύμα κρασί, θα αναδείξουν τις γευστικές επιλογές σου και θα ταιριάξουν με την καλοκαιρινή σου διάθεση.

Κουμπάρα Ίος
Ειδυλιακό σκηνικό το ηλιοβασίλεμα στην Κουμπάρα

Highlight: Δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο μετά από ώρες ηλιοθεραπείας να απολαμβάνεις το ηλιοβασίλεμα με ένα ποτήρι κρασί ή ένα δροσερό coctail στο beach bar της Κουμπάρας!

Info