Banana Baya: Tο ωραιότερο beach bar-restaurant στη Ζάκυνθο σε περιμένει αυτό το καλοκαίρι

Απόλαυσε μοναδικές εικόνες & γεύσεις σε μια εκπληκτική παραλία

Στο Banana Baya θα ζήσεις αξέχαστες στιγμές
Στο Banana Baya θα ζήσεις αξέχαστες στιγμές

Στον Βασιλικό της Ζακύνθου, σε μια χρυσαφένια αμμουδιά θα ανακαλύψεις το Banana Baya beach bar-restaurant, μια όαση ηρεμίας όπου ο χρόνος σταματά και οι απλές απολαύσεις της ζωής βρίσκονται στο επίκεντρο. Σε αυτή την εξωτική παραλία, με το μάτι να χάνεται στο απέραντο γαλάζιο, θα ζήσεις μια μοναδική εμπειρία αυτό το καλοκαίρι, δημιουργώντας τις ωραιότερες αναμνήσεις.

Αναζωογόνησε σώμα και ψυχή και πέρασε μια ολόκληρη μέρα απολαμβάνοντας λαχταριστά πιάτα από το πλούσιο μενού, συνοδεία καφέ ή ενός δροσιτικού κοκτέιλ, δελεάζοντας όλες τις αισθήσεις σου στο ωραιότερο beach bar-restaurant της Ζακύνθου.

Banana Baya: Το ωραιότερο beach bar- restaurant στης Ζακύνθου σε περιμένει αυτό το καλοκαίρι

Δεν είναι τυχαία κάθε καλοκαίρι το στέκι ξένων και ντόπιων που θέλουν να περάσουν μια μέρα στην παραλία με όλες τις ανέσεις.

banana baya ζάκυνθος
Σήσε μια ολοκληρωμένη καλοκαιρινή εμπειρία στην παραλία

Στο Banana Baya μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου χαλαρώνοντας στις ξαπλώστρες πλάι στο κύμα, επιλέγοντας ένα υγιεινό πρωινό με φρούτα, που θα συνοδεύσει τον καφέ ή τον φρέσκο χυμό σου.

banana baya ζάκυνθος
Δοκίμασε μεσογειακές γεύσεις στο Banana Baya beach-bar restaurant

Το μεσημέρι κάνε ένα γευστικό... break με εκλεκτή μεσογειακή κουζίνα από επιλεγμένα υλικά, φρέσκο ​​ψάρι και λαχανικά από το μποστάνι, που θα συνοδεύσεις με ετικέτες κρασιών από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες. Σημείωσε ότι υπάρχει και παιδικό μενού, που ικανοποιεί κάθε ανάγκη. Απόλαυσε τα πιάτα σου στην παραλία ή στο εστιατόριο του Banana Baya.


Και όταν ο ήλιος δύσει, επίλεξε ένα signature κοκτέιλ με ναργιλέ στη γεύση της αρεσκείας σου, αφήνοντας τη θαλασσινή αύρα να σε συνεπάρει. Έτσι έχεις ολοκληρώσει με τον πιο τέλειο τρόπο την καλοκαιρινή σου εμπειρία στο Banana Baya.


Highlight: Χαλάρωσε με ένα μασάζ προσαρμοσμένο στα μέτρα σου! Οι άρτια εκπαιδευμένοι θεραπευτές ανυπομονούν να σε καλωσορίσουν και να σου προσφέρουν μοναδικές στιγμές ευεξίας πλάι στο κύμα.

Δείτε την επίσκεψη του Τάσου Δούση με τις ΕΙΚΟΝΕΣ στο Banana Baya.

Info