Solo Gelato Σαντορίνη: Φρέσκο ιταλικό παγωτό κάθε μέρα... and more!

Mια ποικιλία από 40 και πλέον γεύσεις, θα σε ξετρελάνει!

To Solo Gelato στη Σαντορίνη φημίζεται για το χειροποίητο παγωτό του
To Solo Gelato στη Σαντορίνη φημίζεται για το χειροποίητο παγωτό του

Το παγωτό στα Φηρά της Σαντορίνης έχει την υπογραφή Solo Gelato. Εδώ και 10 χρόνια κερδίζει τις εντυπώσεις των απανταχού "εραστών" του παγωτού! Το Solo Gelato δεν είναι απλώς άλλη μία gelateria, είναι ο "παράδεισος" του φρέσκου χειροποίητου ιταλικού παγωτού, που θέλεις να απολαμβάνεις ξανά και ξανά.

Solo gelato Οία
To Solo Gelato στη Σαντορίνη είναι το Νο1 στέκι για παγωτό!

Δεν είναι τυχαία το καθημερινό στέκι ντόπιων και ξένων, που θέλουν να δροσιστούν κάνοντας τη βόλτα τους στα Φηρά ή απλώς δεν μπορούν να αντισταθούν στις υπέροχες γεύσεις του Solo Gelato.

Εδώ θα βρεις μια ποικιλία 40 και πλέον γεύσεων, ανάμεσα στις οποίες Amarena, Banana Nutella, Chococookies, Cremobueno, Dolce Latte, Gianduja, Kiwi Banana, Mascarpone σύκο, Nocciola (φουντούκι), Pistacchio, Stracciatela, Γιαούρτι βατόμουρο, Ρούμι Σταφίδες, Σορμπέ φράουλα κ.ά., που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.


Solo Gelato: Φρέσκο ιταλικό παγωτό κάθε μέρα... and more!

Το Solo Gelato δεν είναι απλώς ένα καθιερωμένο brand στην ελληνική αγορά του παγωτού, αλλά το καλύτερο παγωτό στην Ευρώπη, βραβευμένο με την 1η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παγωτού που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο το 2012. Είναι φρέσκο ιταλικό παγωτό με ελάχιστα λιπαρά (μόλις 5%), το οποίο παρασκευάζουμε οι ίδιοι με αγνά υλικά πρώτης ποιότητας, και συγκεκριμένα φρέσκο γάλα και φρούτα.

Solo gelato Οία
Πάνω από 40 γεύσεις ιταλικού παγωτού σε περιμένουν στο Solo Gelato

Ο ιδιοκτήτης του, Νίκος Χριστογεώργος, τρίτης γενιά «παγωτοποιός», χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα τις συνταγές του παππού του από το 1951, παρασκευάζοντας τα παγωτά από την αρχή, με εκλεκτές πρώτες ύλες και φυσικά χωρίς έτοιμα μείγματα.

Solo gelato Οία
Συνόδευσε το παγωτό σου με φρέσκα υλικά της επιλογής σου

Highlight: Εδώ θα βρεις γεύσεις παγωτών χωρίς ζάχαρη (με στέβια και σιρόπι αγαύης) ή γλουτένη, ενώ σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις φυστίκι και sorbet mango.

Solo Gelato: Ένα ταξίδι σε διάφορες γεύσεις

Στο Solo Gelato δεν είναι μόνο το κορυφαίο παγωτό που θα σε... τραβήξει! Εδώ θα απολαύσεις, επίσης, ένα ταξίδι στον κόσμο του καφέ, από τον κόκκο… στο φλιτζάνι σου! Στιλ, παράδοση και ιταλική τεχνογνωσία εγγυάται ο καφές Attibassi, ένας αυθεντικός αναγνωρισμένος ιταλικός καφές.


Μην αντισταθείς στα γευστικά και πολύχρωμα smoothies, φτιαγμένα με παγωτό ή γιαούρτι και φρέσκα φρούτα εποχής, που θα γίνουν εύκολα αγαπημένη συνήθεια. Δοκίμασε το mango, τη φράουλα και το smoothie με γιαούρτι, μέλι και μπανάνα.

Για ένα γλυκό break μέσα στη μέρα, τα σπιτικά κέικ, τα νόστιμα cookies, τα αυθεντικά ιταλικά κανόλι και η παραδοσιακή μηλόπιτα του Solo Gelato θα συνοδεύσουν άψογα το αγαπημένο σου ρόφημα.


Όσο για τα σνακ; Ολόφρεσκα σάντουιτς-μπαγκέτα παρασκευάζονται εδώ καθημερινά με φρέσκα υλικά της επιλογής σου, ενώ για τους λάτρεις της σφολιάτας, η χειροποίητη τυρόπιτα Solo Gelato με έντονο ξεχωριστό χαρακτήρα είναι must.

Φυσικά, απόλαυση δεν τελειώνει εδώ, μιας και απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας παγωτό και στην Οία! Το Solo Gelato βάζει τη δική του γευστική πινελιά στον πανέμορφο οικισμό της Σαντορίνης. Άλλωστε, τι καλύτερο από μια βόλτα με μια στάση για το αγαπημένο μας παγωτό;

Info