Αυτό είναι το πιο επιτυχημένο βιβλίο για τον Μάιο του 2024

Αυτή η συλλογή έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές για την μαεστρία και τη δύναμη της αφήγησης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Το πιο επιτυχημένο βιβλίο για τον Μάιο του 2024 φαίνεται να είναι το "You Like It Darker" του Stephen King, μια συλλογή από δώδεκα σύντομες ιστορίες που εξερευνούν τις πιο σκοτεινές πλευρές της ζωής. Αυτή η συλλογή έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές για την μαεστρία και τη δύναμη της αφήγησης, και ξεχωρίζει ως μια σημαντική κυκλοφορία αυτόν τον μήνα​ (Booklist Queen)​​ (Barnes & Noble)​​ (The Bibliofile)​.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο βιβλίο είναι το "Lies and Weddings" του Kevin Kwan, γνωστού για τη σειρά "Crazy Rich Asians". Αυτό το βιβλίο είναι μια δραματική και χιουμοριστική ιστορία που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια ενός πολυτελούς γάμου στη Χαβάη, γεμάτη μυστικά και σκάνδαλα​ (Beyond the Bookends)​​ (Barnes & Noble)​​ (The Bibliofile)​.

"You Like It Darker"

'You Like It Darker'

Επιπλέον, το "Camino Ghosts" του John Grisham, το τρίτο βιβλίο στη σειρά Camino Island, έχει επίσης τραβήξει την προσοχή. Αυτό το μυστηριώδες μυθιστόρημα ακολουθεί τον ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου Bruce Cable καθώς αποκαλύπτει ένα νέο μυστήριο στο νησί που περιλαμβάνει έναν κτηματομεσίτη και ένα υποτιθέμενα καταραμένο νησί​ (Booklist Queen)​​ (The Bibliofile)​.

Αυτά τα βιβλία είναι από τις πιο αναμενόμενες και πολυσυζητημένες κυκλοφορίες για τον Μάιο του 2024.