Το θρίλερ γύρω από τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου συνεχίζεται, καθώς νέες πληροφορίες έρχονται συνεχώς στο φως. Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, η τομή στο κομμένο δάχτυλο του 39χρονου έγινε μετά τον θάνατό του.
Η επιστημονική διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο πολυαναμενόμενο πόρισμα του ιστοπαθολόγου από τη Θεσσαλονίκη. Ο ειδικός έχει αναλάβει να ρίξει φως στο αίνιγμα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Στο πλαίσιο της έρευνας, ο ιστοπαθολόγος απέστειλε δείγματα ιστών του Βασίλη Καλογήρου, εγγυώμενος απόλυτη ανωνυμία και χωρίς καμία αναφορά στην ταυτότητα του θανόντος, σε εξειδικευμένα εργαστήρια του εξωτερικού. Τα δείγματα… διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr


">
">
">
">
">
">
">