Γνωστό μοντέλο συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας – Ήταν πρώην playmate

Είχε χάσει την επιμέλεια των παιδιών της

Ελένη Μπορμπόλη
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Γνωστό μοντέλο που είχε κερδίσει τον τίτλο της playmate σε διαγωνισμό ομορφιάς πριν από μερικά χρόνια συνελήφθη σήμερα, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ενημερωτικής ιστοσελίδας Dnews, η σύλληψη της πρώην εστεμμένης έγινε σε διαμέρισμα Airbnb, στην Αθήνα. Το ρεπορτάζ του Dnews αναφέρει ότι η Ελληνίδα καλλονή κρυβόταν επί 10 ημέρες. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σύντροφος ιδιοκτήτη πολύ γνωστής αλυσίδας κοσμηματοπωλείων του εξωτερικού. Πρόκειται για μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες playmate με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Δείτε επίσης: Στιγμές τρόμου στη Γλυφάδα: Λήστεψαν πρώην μοντέλο στο δρόμο - Της πήραν αντικείμενα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ

Γιατί συνελήφθη το μοντέλο

Όπως φαίνεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η σύλληψη σχετίζεται με μια δικαστική απόφαση που αφορά την επιμέλεια των παιδιών της. Συγκεκριμένα, την απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών είχε κερδίσει ο πρώην σύζυγός της κάτι που δεν δέχθηκε η πρώην playmate με αποτέλεσμα να παραβιάσει την δικαστική απόφαση και να συλληφθεί.

Το πρώην μοντέλο κρατείται στη ΓΑΔΑ για την παραβίαση της δικαστικής απόφασης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην σύντροφός της έπρεπε να πάρει τα παιδιά και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.