Netflix: Πέθανε γνωστός ηθοποιός από ανακοπή καρδιάς - Είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά Elite

Ήταν 41 ετών

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Netflix: Πέθανε γνωστός ηθοποιός από ανακοπή καρδιάς - Είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά Elite

Ήταν μόλις 41 ετών και πριν φύγει από την ζωή, μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη, είχε επισκεφθεί την παραλία Zahora της Ισπανίας. Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο πως ο θάνατος του Χούλιαν Ορτέγκα προήλθε από πνιγμό.

Ωστόσο, αργότερα βγήκε στο φως πως ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ βρισκόταν στην ακτή. Οι νοσηλευτές προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή για αρκετά λεπτά, όμως ο Χούλιαν Ορτέγκα είχε ήδη εκπνεύσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ορτέγκα υποδυόταν τον διευθυντή του εστιατορίου «La Cabana» στην ισπανική δραματική σειρά «Elite»...

..εμφανιζόμενος σε αρκετά επεισόδια κατά την πρώτη σεζόν της σειράς. Το «Elite» προβλήθηκε για οκτώ σεζόν από το 2018-2024 και ολοκληρώθηκε στις 26 Ιουλίου.

Το «Elite» παρακολουθεί μια ομάδα εφήβων της εργατικής τάξης που εγγράφονται σε ένα διάσημο ιδιωτικό λύκειο και συγκρούονται με την καθιερωμένη ελίτ. Η σειρά ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία Fotogramas de Plata, ετήσια διάκριση του ισπανικού κινηματογραφικού περιοδικού «Fotogramas» από το 1951.

Άλλες συμμετοχές του Ορτέγκα περιλαμβάνουν τα «4 estrellas», «Untameable», «Sentimos las molestias» και «Mylove Lost».