Στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία η Παλαιοχριστιανή - Προσπάθησε να γεννήσει μόνη της στο σπίτι

Δεν της δίνουν το παιδί της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία η Παλαιοχριστιανή - Προσπάθησε να γεννήσει μόνη της στο σπίτι

Ο Μανώλης και η Σεβαστή είναι το ζευγάρι που αποφάσισαν να ζήσουν σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία μαζί με τα παιδιά τους απομονωμένοι από τον κόσμο. Η σύζυγος ωστόσο του Παλαιοχριστιανού είχε εξαφανιστεί όταν έγινε γνωστή η υπόθεση τους. Τελικά η εγκυμονούσα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα όταν ασθενοφόρο την μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία.

Η γυναίκα αποφάσισε να γεννήσει μόνη της στο σπίτι, έχοντας μονάχα μια μαία έχοντας ήδη κάνει τέσσερις καισαρικές. Αποτέλεσμα αυτού να έχει ακατάσχετη αιμορραγία και να κινδυνεύσει τόσο η ζωή της ίδιας όσο και το μωρού.

Τι λέει η Σεβαστή για την κατάστασή της;

«Δεν εξαφανίστηκα, προστάτευσα τον εαυτό και τα παιδιά μου. Δεν ενοχλούμε κάποιον. Μου έβαλαν φυάλες αίμα. Μου είπαν ότι αν ερχόμουν 10 λεπτά αργότερα θα πέθαινα» αποκάλυψε στο Live News η Σεβαστή.

«Είχαμε κάποια περιπέτεια, γιατί είχε επιπλοκές. Η σύζυγος ήθελε να προσπαθήσει να γεννήσει στο σπίτι, δεν ήταν δυνατόν. Την φέραμε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, δεν ήθελε, αλλά είναι πολλές φορές που συγκρούονται τα πιστεύω ενός ανθρώπου με το τι πρέπει να γίνει. Ήταν δύσκολη η θέση μου», είπε ο Μανώλης.

Μετά την περιπέτεια αυτή, κοινωνικός λειτουργός αποφάσισε το μωρό να παραμείνει στο νοσοκομείο έως ότου ελεγχθούν οι συνθήκες στις οποίες πρόκειται να μεγαλώσει το βρέφος.