Φωτιά στην Αττική: Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός γυναίκας στο πάτημα Χαλανδρίου

Όλες οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτιά στην Αττική: Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός γυναίκας στο πάτημα Χαλανδρίου

Πολύ δύσκολα είναι τα τελευταία 24ωρα στην Αττική. Από την φωτιά που ξεκίνησε από την περιοχή του Βαρνάβα έφτασε να καίγεται μέχρι και το Χαλάνδρι, με τους πυροσβέστες να δίνουν μία αδιάκοπη μάχη για να μπορέσουν να σώσουν τους κατοίκους των περιοχών, αλλά και τις περιουσίες τους.

Δυστυχώς όμως, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 12 Αυγούστου, εντοπίστηκε η σορός μίας απανθρακωμένης γυναίκας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι τώρα από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας βρέθηκε απανθρακωμένη σε ένα κτίριο επαγγελματικής χρήσης που σχετίζεται με μάρμαρα, στα σύνορα Βριλησσίων - Χαλανδρίου, στην συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Στρατονίκης συγκεκριμένα.

Ποια είναι η γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη

Αναφέρεται πως πρόκειται για μία 65χρονη την οποία αναζητούσαν νωρίτερα οι αρχές, με την ίχνη της να έχουν χαθεί από τη στιγμή που ξεκίνησε να εκκενώνεται το κτίριο στο οποίο εργαζόταν. Την καλούσαν στο κινητό, ωστόσο, έδειχνε να είναι ανενεργό. Φαίνεται πως η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε και δεν μπορούσε να διαφύγει με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Δείτε επίσης: Φωτιά στην Αττική - Οργισμένοι κάτοικοι προπηλάκισαν το συνεργείο του STAR στα Βριλήσσια

Ευτυχώς, όμως, δεν συνέβη το ίδιο και με γυναίκα που επιχειρούσε να μπει στο σπίτι της σε πύρινο μέτωπο στη βορειοανατολική Αττική, καθώς οι πυροσβέστες άκουσαν τα ουρλιαχτά, έτρεξαν προς το μέρος της και την απέτρεψαν από το να ανοίξει την πόρτα. Τα πλάνα αυτά κατέγραψε ηη κάμερα του ALPHA.

Δείττε επίσης: Φωτιά στην Πεντέλη - Ρεπόρτερ του STAR σώζει σκυλάκι από την πύρινη κόλαση