Φωτιά στην Πεντέλη - Ελεονώρα Μελέτη: «Η περιοχή μας για άλλη μια φορά καίγεται»

Η ενημέρωση για τους κατοίκους που χρειάζονται βοήθεια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δύσκολες ώρες για τους κατοίκους της βορειοανατολικής Αττικής, με το πύρινο μέτωπο να είναι ανεξέλεγκτο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων, οι άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσταση, με τους μετεωρολόγους να μην δίνουν αισιόδοξες εκτιμήσεις. Ανάμεσα στις περιοχές που έχουν πληγεί από τη φωτιά είναι και η Πεντέλη.

Η Ελεονώρα Μελέτη, ως κάτοικος της περιοχής, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όσους περνούν δύσκολα αυτές τις ώρες, έχουν χάσει τις περιουσίες τους και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα. Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε μία ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram παρακινώντας όσους έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους να κατευθυνθούν σε συγκεκριμένους χώρους που φιλοξενούν κατοίκους.

Δείτε επίσης: Φωτιά στο Νταού Πεντέλης: «Άκουγα τα ζώα μου να βελάζουν και να πεθαίνουν - Λιποθύμησα προσπαθώντας να σβήσω τη φωτιά»

Το μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη για τη φωτιά στην Πεντέλη

«Η περιοχή μας για ακόμα μια φορά καίγεται. Για τους πολίτες που έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, ο Δήμος Πεντέλης διαθέτει το Δημοτικό Κατάστημα Πεντέλης (Ηγουμένου Μακρυγιώργη 2) το κεντρικό Δημαρχείο Μελισσίων (Καλαμβόκη 2α) και το κολυμβητήριο Δ.Α.Κ Μελισσίων (Υψηλάντου 7 και Παναγούλη), παρέχοντας κλιματιζόμενες αίθουσες, νερό και τρόφιμα», ενημέρωσε η Ελεονώρα Μελέτη όσους πολίτες αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τη φωτιά στην Πεντέλη.

Το μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη