Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Στην 5η θέση η Εθνική πόλο Ανδρών: Εκτός εαυτού ο Θοδωρής Βλάχος

«Τι δεν καταλαβαίνετε, γ@@@ το σπίτι μου», φώναζε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Αντώνης Νικολόπουλος/Eurokinissi
Φωτογραφία: Αντώνης Νικολόπουλος/Eurokinissi

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών ταξίδεψε στο Παρίσι με στόχο ένα ακόμα Ολυμπιακό μετάλλιο στους Αγώνες του 2024. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, ωστόσο, αφού δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος στον προημιτελικό με τη Σερβία οι Έλληνες διεθνείς δέχτηκαν ένα απίστευτο τέρμα και έμειναν εκτός της τετράδας.

Παρά την απογοήτευση, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έκλεισαν το τουρνουά με αξιοπρέπεια, νικώντας την Ισπανία με 15-13 και κατακτώντας την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες: Εμμανουήλ Καραλής και Ευαγγελία Πλατανιώτη σημαιοφόροι της Ελλάδας στην Τελετή Λήξης

«Εξερράγη» ο Θοδωρής Βλάχος στο τελευταίο ματς της Εθνικής πόλο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Παρά το γεγονός ότι δεν κρινόταν κάποιο μετάλλιο, οι Έλληνες διεθνείς έζησαν έντονα τον αγώνα και αυτό φάνηκε απ' το πόσο έξαλλος εμφανίστηκε σε τάιμ άουτ ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Εκεί, ο Θοδωρής Βλάχος «ξέσπασε» εναντίον των παικτών του για δύο σοβαρά λάθη, που έκαναν, ενώ τα... έψαλε και στον αρχηγό, Γιάννη Φουντούλη.

«Δύο πράγματα είπαμε, ότι δεν έπρεπε να γίνουν, να φάμε γρήγορο γκολ και όχι κόντρα. Και γίνανε και τα δύο! Δεν θέλω να φάμε κόντρα! Τι δεν καταλαβαίνετε; Ας γίνει ένα σουτ απ' έξω και να γυρίσουμε. Δεν έφυγε από τον φουνταριστό, απ' έξω έφυγε», φώναξε ο Θοδωρής Βλάχος, ενώ φαίνεται απ' τα χείλη τους πως λέει και «Γ@@@ το σπίτι μου» στη συνέχεια.

Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού μετά το τέλος

Κλείνοντας την παρουσία τους στις πισίνες των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τόνισε ωστόσο πως η τελευταία φάση με τη Σερβία θα μείνει για καιρό στο μυαλό τους.

«Οι τελευταίες τέσσερις μέρες ήταν δύσκολες και για τις δύο ομάδες. Απορώ πώς τα δικά μου παιδιά έχουν βρει το σθένος να κερδίσουν δύο παιχνίδια και μπράβο τους γι' αυτό. Δεν μας ικανοποιεί η 5η θέση, ήρθαμε με μεγαλύτερους στόχους. Κάθε φορά που θα έρχονται στο μυαλό μας οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού θα σκεφτόμαστε πρώτα τον τρόπο που αποκλειστήκαμε», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.