Εμμανουήλ Καραλής: Είναι σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων – Η πρώτη του αντίδραση

Τι έγινε μόλις κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Αντώνης Νικολόπουλος/Eurokinissi
Φωτογραφία: Αντώνης Νικολόπουλος/Eurokinissi

Τον Ολυμπιονίκη του άλματος επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλή, επέλεξε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για σημαιοφόρο στην τελετή λήξης. Θυμίζουμε πως ο «Μανόλο» κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι με άλμα στα 5.90μ.

«Με αθλήτρια του στίβου άνοιξε η παρέλαση στην τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αθλητής στίβου θα κρατά την ελληνική σημαία στην τελετή λήξης. Μετά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) που άνοιξαν την πλωτή παρέλαση στις 26 Ιουλίου, ο Εμμανουήλ Καραλής επιλέχτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να κρατήσει τη γαλανόλευκη το βράδυ της 11ης Αυγούστου στο πέσιμο της αυλαίας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι», ανέφερε ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

Δείτε επίσης: Manolo: Η ηλικία, η καταγωγή, η δίδυμη αδερφή, η επιχείρηση & η μάχη με την κατάθλιψη - Ποιος είναι ο νεαρός για τον οποίο φωνάζει όλη η Ελλάδα

Πώς αντέδρασε ο Εμμανουήλ Καραλής στο άκουσμα της ευχάριστης είδησης

Όσον αφορά τον Χρυσό Ολυμπιονίκη, Μίλτο Τεντόγλου, ο λόγος που δεν επελέγη είναι επειδή έχει εκφράσει την επιθυμία του να κρατήσει τη σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες. Λίγα λεπτά αφότου έμαθε τα ευχάριστα ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Η ζωή είναι ωραία». Στην ίδια ανάρτηση μοιράζεται και τα μηνύματά του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με το οποίο επικοινώνησε πριν από λίγες ώρες.

Τι έγινε αφότου κατέκτησε το μετάλλιο

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μοιράστηκε τη χαρά του με τον κόσμο ενώ μας ξενάγησε στα παρασκήνια των Αγώνων, καθώς και σε όσα διαδραματίστηκαν από τη στιγμή που το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Με βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε τη διαδρομή που ακολούθησε από τη στιγμή που έγινε Ολυμπιονίκης στο Παρίσι.

Από το στάδιο πήγε tour στο Παρίσι και στη συνέχεια στη γιορτή προς τιμήν των Ολυμπιονικών. Εκεί ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε φωτογράφιση με το μετάλλιο και συναντήθηκε με τις οικογένειες των συναθλητών του. Στο πλευρό του βρισκόταν φυσικά διαρκώς ο πατέρας του, Χάρης.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που μοιράστηκε ο Εμμανουήλ Καραλής: