Παρίσι 2024: Είναι γνωστή από το Onlyfans - Ποια είναι η χάλκινη ολυμπιονίκης που πανηγύρισε χορεύοντας twerk

Τα χρήματα που βγάζει από την πλατφόρμα τα χρησιμοποιεί για τους αγώνες της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παρίσι 2024: Είναι γνωστή από το Onlyfans - Ποια είναι η χάλκινη ολυμπιονίκης που πανηγύρισε χορεύοντας twerk

Πολλοί αθλητές έχουν γράψει ιστορία φέτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που διεξάγονται στο Παρίσι. Ορισμένοι για τα μετάλλια που έχουν κατακτήσει και έχουν προσφέρει στις χώρες τους, ενώ άλλοι με τις συγκινητικές τους ιστορίες. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου, μάλιστα, μία αθλήτρια του επί κοντώ κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού και ο λόγος δεν είναι το χάλκινο βραβείο που κέρδισε.

Μιλάμε για την Alysha Newman, η οποία με το άλμα της έφτασε τα 4,85 μέτρα, μία επίδοση που αποτελεί ρεκόρ Καναδά. Η ίδια ανέβηκε έτσι στην τρίτη θέση του βάθρου, και πανηγύρισε αμέσως μετά το επίτευγμά της κάνοντας twerk μπροστά σε όλους, παρόλο που την είχε πιάσει κράμπα στο πόδι.

Η χάλκινη ολυμπιονίκης που έχει Onlyfans

Ο χορός της, όμως, δεν είναι ο λόγος για τον οποίο το όνομά της έχει γίνει viral. Η 30χρονη είναι μοντέλο του Onlyfans, με πάνω από 58.000 ακόλουθους στην πλατφόρμα και η εμφάνισή της στον τελικό με το κόκκινο κραγιόν και τα κοτσιδάκια στα μαλλιά δεν ήταν τυχαία, αφού έτσι την έμαθαν οι χρήστες της εφαρμογής. Τα χρήματα που συγκεντρώνει από αυτήν τα χρησιμοποιεί για να χρηματοδοτεί τους αγώνες της.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στεφανίδη: Η καταγωγή και ο Αμερικανός σύζυγός της - Ποια είναι η Ολυμπιονίκης για την οποία μιλούσε όλη η Ελλάδα


Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ακολουθούν πάνω από 618.000 άτομα και εκεί δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική της ζωή, τους στίβους μάχης και τις προπονήσεις της. Κάθε ανάρτησή της έχει χιλιάδες like και σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή, πέρυσι τέτοια εποχή βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα και ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις παραλίες της Καλαμάτας με το λευκό της μπικίνι.