Δυσάρεστα νέα: Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός - Έπαιζε σε δημοφιλή σειρά που προβαλλόταν στο STAR

Θρήνος και θλίψη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Δυσάρεστα νέα: Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός - Έπαιζε σε δημοφιλή σειρά που προβαλλόταν στο STAR

Λίγες ημέρες μετά τον χαμό δυο πολύ αγαπημένων Ελλήνων ηθοποιών (δείτε εδώ ποιοι έφυγαν από την ζωή) γίνεται γνωστή ακόμα μια θλιβερή είδηση. Ο θρύλος της αμερικανικής stand-up κωμωδίας, ο ηθοποιός Μπομπ Νιούχαρτ που πρωταγωνιστούσε μεταξύ άλλων στην αμερικανική κωμική σειρά The Big Bang Theory που προβαλλόταν μέσα από την συχνότητα του STAR, πέθανε σε ηλικία 94 ετών, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του.

Ο Jerry Digney, ο εκπρόσωπος τύπου του Νιούχαρτ, δήλωσε ότι πέθανε σε ηλικία 94 ετών μετά από «μια σειρά σύντομων ασθενειών». Ο Νιούχαρτ ξεκίνησε την καριέρα του ως κωμικός στα τέλη της δεκαετίας του 1950 κι έγινε γνωστός για τους ρόλους του στη χριστουγεννιάτικη ταινία Elf και στην αμερικανική κωμική σειρά The Big Bang Theory ενώ είχε επίσης τη δική του εκπομπή, The Bob Newhart Show.

Πιο πρόσφατες δουλειές του ήταν το Horrible Bosses και η τηλεοπτική σειρά The Librarians, καθώς και το The Big Bang Theory και η spin-off σειρά του, Young Sheldon.

Ο Νιούχαρτ συνέχισε να εμφανίζεται περιστασιακά στην τηλεόραση μετά το τέλος της τέταρτης κωμικής του σειράς και ορκίστηκε το 2003 ότι θα δούλευε όσο περισσότερο μπορούσε. «Ήταν τόσα πολλά, 43 χρόνια από τη ζωή μου- [το να παραιτηθώ] θα ήταν σαν να έλειπε κάτι», είπε. Αν και προτάθηκε αρκετές φορές, δεν κέρδισε ποτέ Emmy για την κωμική του δουλειά.

Ο ηθοποιός Μπομπ Νιούχαρτ

Bob Newhart
Shutterstock.com