Αποκάλυψη: Ποια είναι η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που ξυλοκόπησε τον άντρα της στην Κάρυστο

Ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού διαψεύδει τα δημοσιεύματα με ανάρτησή του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη με την είδηση που "έσκασε" το πρωί της Τρίτης 16/7 και αφορά πολύ - μα πάρα πολύ - γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό η οποία όπως φαίνεται ξυλοκόπησε τον σύζυγό της ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης κι αφού την συνέλαβαν και κατέθεσε πλέον είναι ελεύθερη με εντολή της εισαγγελέα (διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες).

Μα ποια είναι αυτή η γνωστή ηθοποιός αναρωτιούνται όλοι;

Η συγκεκριμένη κυρία κάποτε είχε γοητεύσει την ελληνική τηλεόραση με την τσαχπινιά, το νάζι και την απίστευτη ομορφιά της αφού πρωταγωνίστησε σε ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυσυζητημένα σίριαλ της εποχής, έχοντας στο πλευρό της, ως συμπρωταγωνιστή, έναν από τους πιο ωραίους Έλληνες άντρες ηθοποιούς.

Η εν λόγο ηθοποιός, μάλιστα, είναι μανούλα κι έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ απασχολείται με άλλα πράγματα πλέον...

Ο λόγος για την Φαίη Ζαφειράκου!

Δείτε επίσης: Φαίη Ζαφειράκου: Τι κάνει και πως είναι σήμερα η «Μαρία» από την σειρά Αγάπης Μαχαιριά - Το παρελθόν της

Ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού διαψεύδει τα δημοσιεύματα με ανάρτησή του

Ο ίδιος, στην ανάρτησή του που τη συνοδεύει με φωτογραφία του ιδίου και της κυρίας Ζαφειράκου γράφει «Καλημέρα. στο πλαίσιο των φαιδρων δημοσιευμάτων η απάντηση μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλάα μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους»

Φαίη Ζαφειράκου