Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τράμπ: Η στιγμή που τον πυροβολούν - Νεκρός ο δράστης

Ήταν πολύ μικρός...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram/realdonaldtrump (αριστερά)
Instagram/realdonaldtrump (αριστερά)

Ο Ντόναλντ Τραμπ, το Σάββατο 13 Ιουλίου, πραγματοποίησε μία ομιλία στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας στην Πενσιλβάνια, όταν ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί, οι οποίοι είχαν στόχο τον ίδιο. Αμέσως έπεσε κάτω και οι άντρες της προστασίας του αμέσως τον περικύκλωσαν για να τον προστατεύσουν.

Μόλις εκείνος σηκώθηκε έτρεχε αίμα στο πρόσωπό του, στο αυτί του συγκεκριμένα και έκτοτε επικράτησε μεγάλη σύγχυση για το τι συνέβαινε και ποια ήταν η κατάστασή του. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όπου έγινε γνωστό πως τα αίματα προέρχονταν από απλό τραυματισμό στο δεξί του αυτί λόγω της σφαίρας.

Δείτε επίσης: Θρήνος για τον Ντόναλντ Τραμπ

Η στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ τραυματίστηκε από το πυροβολισμό και ο δράστης

Σύμφωνα με τα πληροφορίες από τα ξένα Μέσα ο δράστης είχε κρυφτεί σε κτίριο που βρισκόταν απέναντι από το σημείο της ομιλίας, αλλά εντοπίστηκε άμεσα από τους άνδρες τις μυστικής υπηρεσίας και εξουδετερώθηκε. Ήταν 20 χρονών και τελικά έπεσε νεκρός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζο Μπάιντεν ενημερώθηκε αμέσως για το τρομακτικό συμβάν και δήλωσε τη στήριξή του στον πολιτικό του αντίπαλο, τονίζοντας πως καταδικάζει την επίθεση εις βάρος του.

Δείτε επίσης: Ο Ντόναλτ Τραμπ για να γλιτώσει τον φόρο ταφής έθαψε την πρώην σύζυγό του σε...