Νέα γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Πήδηξε στο καπό και την πυροβόλησε - Η κόρη τους τα είδε όλα

Το χρονικό του αποτρόπαιου εγκλήματος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EYROKINISSI)
Φωτογραφία αρχείου (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EYROKINISSI)

Άλλη μία τραγική είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας το Σάββατο 13 Ιουλίου. Άλλη μία γυναικτονία έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στην Αμφιλοχία. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα, πρόκειται για μία 36χρονη γυναίκα, με δύο παιδιά, την οποία δολοφόνησε άγρια ο 43χρονος σύζυγός της μέσα στο αυτοκίνητό της.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η άτυχη γυναίκα είχε προχωρήσει σε μήνυση κατά του θύτη δύο μέρες πριν το φονικό για ενδοοικογενειακή βία, ωστόσο ο άντρας δεν είχε συλληφθεί, με την ίδια να έχει δηλώσει πως δεν επιθυμούσε panic button ή διαμονή σε καταφύγιο.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία Μενίδι: «Έβαλε το κεφάλι της σε κουβά με χλωρίνη όταν ήταν έγκυος» - Ο αδερφός της 40χρονης αποκαλύπτει

Το χρονικό της γυναικοκτονίας στην Αμφιλοχία

Δυστυχώς, όμως, τα ξημερώματα του Σαββάτου ο ίδιος έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι της κρατώντας καραμπίνα και η 13χρονη κόρη τους έγινε μάρτυρας αυτού του αποτρόπαιου φονικού. Η μικρή μόλις τον είδε να κρατάει όπλο έβαλε τις φωνές και ένοικος της πολυκατοικίας βγήκε να δει τι συμβαίνει. Όταν, όμως, κατέβηκε ήταν αργά.

Ο άντρας πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στο καπό του αυτοκινήτου του θύματος, που επέστρεφε από την δουλειά της, την πυροβόλησε από το παρμπρίζ και στη συνέχεια και από το παράθυρο, με την ίδια να αφήνει έτσι την τελευταία της πνοή. Εκείνος στη συνέχεια πήγε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και αυτοκτόνησε...