Λευτέρης Αυγενάκης: Δεν παραδίδει την έδρα του - Η απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ

Η ανάρτηση μετά την απολογία, την απόφαση του πρωθυπουργού και το σούσουρο γύρω από το βίντεο με την επίθεσή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Τεράστιο θέμα έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα μετά τη διαρροή ενός βίντεο από κάμερα του αεροδρομίου, το οποίο δείχνει το ξέσπασμα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργού Υγείας Λευτέρη Αυγενάκη σε υπάλληλο του "Ελευθέριος Βενιζέλος", με την καταγγελία που πραγματοποιήθηκε εις βάρος του να μιλά για χειροδικία.

Ο ίδιος απολογήθηκε δημόσια - δείτε εδώ την ανάρτησή του, τονίζοντας πως δεν σήκωσε ποτέ χέρι πάνω στον άνδρα με τον οποίο τσακώθηκε, ωστόσο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφάσισε πως έπρεπε να διαγραφεί από το κόμμα. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο ίδιος προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κατά την οποία αναφέρει πως δεν θα παραδώσει την έδρα του.

Η απάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία

«Η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου από την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή.

Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη.

Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος.

Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας», έγραψε.

Δείτε επίσης: Λευτέρης Αυγενάκης - Ποιος είναι ο πολιτικός που έχει προκαλέσει σάλο με το βίντεο που τον δείχνει να επιτίθεται σε υπάλληλο του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος

Στο βίντεο φαίνεται πως την ώρα που ο υπάλληλος μιλάει στο τηλέφωνο, εκείνος τον πλησιάζει πίσω από τον γκισέ και προσπαθεί να του αρπάξει το τηλέφωνο από τα χέρια, ωστόσο την ώρα που του τραβά το ακουστικό φαίνεται σαν να τον χτυπά. Ο άντρας που χτυπήθηκε σηκώθηκε από την θέση του, αλλά ο πολιτικός συνέχισε να του φωνάζει, όντας σε έξαλλη κατάσταση επειδή έχασε την πτήση του.