Σοκάρει η κατάθεση της συντρόφου του δημοσιογράφου της ΕΡΤ – «Άρχισε να με φτύνει, με χαστούκισε...»

Συνέχισε να την παρενοχλεί και όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σοκάρει η κατάθεση της συντρόφου του δημοσιογράφου της ΕΡΤ – «Άρχισε να με φτύνει, με χαστούκισε...»

Σε δώδεκα μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ για απειλή κατά συρροή εναντίον της (επίσης δημοσιογράφου) συντρόφου του. Ο δικηγόρος της εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρώτη ηθική δικαίωση καθώς πέραν της ποινής, που είναι εξαγοράσιμη έναντι 10 ευρώ τη μέρα, επιβλήθηκαν στον κατηγορούμενο περιοριστικοί όροι μη προσέγγισης και επικοινωνίας με οποιαδήποτε τρόπο.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ φέρεται να της προκαλούσε τρόμο και ανησυχία, ακόμα και την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ. Ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο ΚΑΤ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, εκείνος φέρεται πως της έστελνε μηνύματα και της έκανε 80 κλήσεις, στις οποίες έλεγε πως βρίσκεται κάτω από το σπίτι της.

Δείτε επίσης: Ένοχος ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ για απειλή κατά συρροή – Εξαγοράσιμη η ποινή φυλάκισής του

Η κατάθεση της συντρόφου του δημοσιογράφου της ΕΡΤ

Το κεντρικό δελτίο του Mega έφερε στο φως και την κατάθεση της συντρόφου του δημοσιογράφου που υπέστη την κακοποίηση. Τα λεγόμενά της σοκάρουν. «Άρχισε να με κατηγορεί ότι έχω άλλη σχέση και μετά να με φτύνει. Με χαστούκισε, με έσπρωξε, μου προκάλεσε αμυχή κάτω από μύτη, μου τραβούσε τα μαλλιά. Εξαιτίας των χαστουκιών που μου έριχνε, χτύπησα στη γνάθο και στο αυτί μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Ο κατηγορούμενος απολογούμενος επιχείρησε να υποβαθμίσει το περιστατικό και υποστήριξε πως η σύντροφος του άρχισε να τον χτυπάει πρώτη. «Υπήρξε μία έκρηξη θυμού από την σύντροφό μου, δέχθηκα το πρώτο χτύπημα στο στήθος και στη συνέχεια, χαστούκια στο πρόσωπο», ανέφερε ο 45χρονος δημοσιογράφος. Στο δικαστήριο κατέθεσε και η πρώην σύζυγος του δημοσιογράφου, η οποία επιβεβαίωσε ότι στο παρελθόν είχε υποστεί ενδοοικογενειακή βία από εκείνον.

TAGS