Σπύρος Δημητρίου για τον κουμπάρο του, Απόστολο Λύτρα: «Ταράχτηκα όταν άκουσα για την υπόθεση»

Οι αιχμές για τους συναδέλφους του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Σπύρος Δημητρίου υποδέχτηκε την κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού στο σπίτι του, στου Παπάγου. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, που τον είχε παντρέψει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη το 2020. Παράλληλα άφησε αιχμές για κάποιους συναδέλφους-δικηγόρους, που είχαν (σύμφωνα με τον ίδιο) ιδιοτελείς σκοπούς πίσω από τα σχόλιά τους.

«Δεν νομίζω ότι έμεινε και κάποιος που δεν έκανε σχόλιο, ειδικά κάποιοι συνάδελφοί μου... Με τάραξε και με στεναχώρησε πάρα πολύ. Θα προσέλθουν κάποιοι άνθρωποι να καταθέσουν, αν είδαν αντίστοιχα περιστατικά, τι άποψη είχαν σχηματίσει... Αυτές είναι κρίσιμες μαρτυρίες στο δικαστήριο. Αυτοί οι μάρτυρες δεν παίρνουν θέση, είναι άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον», δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Δημητρίου.

Δείτε επίσης: «Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν αν δεν...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Σπύρου Δημητρίου για τον γάμο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Και συμπλήρωσε: «Αποκλείεται να μην παρασυρθείς και να μην πάρεις θέση, αλλά όταν από πίσω υπάρχουν παιδιά, συγγενείς, επιχειρήσεις και μια οικογένεια, δεν είναι ωραίο αυτό το γενικό και οριζόντιο cancel. Δεν μου αρέσει για κανέναν άνθρωπο. Είναι μία υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας από τις εκατοντάδες που περνάνε κάθε μέρα από τα δικαστήρια. Είναι όλες θλιβερές».

Η πρώτη αντίδραση του Σπύρου Δημητρίου, όταν έμαθε για την υπόθεση Λύτρα

«Ταράχτηκα όταν έμαθα ότι δύο κοντινοί μου άνθρωποι έχουν πρόβλημα, εμπλέκομαι και προσωπικά. Βγήκαν άπαντες να μιλήσουν, δεν νομίζω ότι είχαν πάντα καλές προθέσεις και πιστεύω πως υπάρχει ιδιοτέλεια σε ορισμένους ανθρώπους που το σχολίασαν. Είναι ενήλικοι άνθρωποι, πιστεύω θα βρεθεί λύση, υπάρχει οικογένεια. Δεν έχω μιλήσει από ένα σημείο και μετά με το ζευγάρι, δεν ξέρω αν πρέπει κάποιος να εμπλέκεται παραπάνω σε αυτές τις περιπτώσεις», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Σπύρος Δημητρίου.