Απόστολος Λύτρας: Αυτός είναι ο γιατρός που εξέτασε την Σοφία Πολυζωγοπούλου

Ο σωτήρας της που χάρις σε αυτόν ξεκίνησαν οι διαδικασίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σημαντικό ρόλο στο να καταγγείλει η Σοφία Πολυζωγοπούλου τον Απόστολο Λύτρα για τον άγριο ξυλοδαρμό της έπαιξε ο γιατρός που την εξέτασε. Ο γιατρός της ιδιωτικής κλινικής δεν έκανε τα στραβά μάτια και την ρώτησε αν τα σημάδια που είχε στο πρόσωπο και στο σώμα της, της τα έκανε ο σύζυγός της. Έπειτα όπως λέει και ο νόμος, κάλεσε την αστυνομία.

Ποιος είναι ο γιατρός που εξέτασε την Σοφία Πολυζωγοπούλου;

Πρόκειται για 45χρονο γιατρό με καταγωγή από τη Μεσσηνία, που έχει επιλέξει να μην τοποθετηθεί για την υπόθεση.

Δείτε επίσης: Η κόρη τους παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο - Ο διάλογος με τα παιδιά από τον 1ο του γάμο στη φυλακή

Στην κατάθεση του έχει πει: «Άρχισα να την εξετάζω και μόλις διαπίστωσα ότι τα τραύματα δεν ήταν από πτώση σε σκάλα, αλλά από ανθρώπινο χέρι, κοιτώντας παράλληλα τις εξετάσεις και ενώ ήμασταν μόνοι μας της είπα “δεν έχεις πέσει από τη σκάλα, πες μου εμπιστευτικά, σε χτυπάει ο άνδρας σου”; Και εκείνη μου κούνησε καταφατικά το κεφάλι της. Χωρίς δεύτερη σκέψη ενημέρωσα τις Αρχές».

Για τα τραύματα της είχε πει πως: «Έχει εκχυμώσεις και οίδημα προσώπου – μέτωπο, ζυγωματικά, αμφώ- εκχυμώσεις οφθαλμικών κογχών (racoon eyes), θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού, ωτος, οίδημα και αιμορραγία ρινός, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους. Η γυναίκα φέρει αίματα στο τριχωτό κεφαλής όπως και τούφες μαλλιών στα ρούχα και στο σώμα της».

Σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον, που μίλησε στο MEGA, όσες φορές έχει εξετάσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας, δεν έχει διστάσει να καλέσει την αστυνομία.

Δείτε επίσης: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου «σπάει» τη σιωπή της για τον Απόστολο Λύτρα: «Υστερόβουλη η συγγνώμη του! Δεν είναι “η κακιά η ώρα”, είναι έγκλημα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απόστολος Λύτρας: Έπεσε σε μπλόκο για αλκοτέστ μετά τον ξυλοδαρμό της Πολυζωγοπούλου - Δίπλα εκείνη στα αίματα και κανείς δεν πήρε χαμπάρι

Καιρός 28/6: Άστατος με βροχές στα βόρεια - Πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Απόστολο Λύτρα: «Κακώς του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη και ο κόσμος δεν το ξέρει»

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Αναβλήθηκε η δίκη με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα μετά την εισβολή στο σπίτι της

Τσιμτσιλή για Πολυζωγοπούλου & Λύτρα: «Καλό θα ήταν οι καλοί συνάδελφοί της να μη βιάζονται να βγαίνουν στα τηλεοπτικά πάνελ...»

Απόστολος Λύτρας: Στην επιφάνεια το πολυτελές σκάφος του δικηγόρου - Φιλοξενεί άνετα μία τετραμελή οικογένεια

Απόστολος Λύτρας: Ήταν ο οδηγός σε μοιραίο τροχαίο που δεν γνώριζε κανείς - «Δεν άκουσα μία συγγνώμη! Ούτε στην κηδεία του δεν εμφανίστηκε»