Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού - Ένας νεκρός μετά από συμπλοκή με μαχαίρια

Τι συνέβη ακριβώς;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI
Φωτογραφία αρχείου ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI

Το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Ιουνίου σήμανε συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται και ο Απόστολος Λύτρας (δείτε εδώ τα προβλήματα που αντιμετωπίζει), κι αυτό γιατί ξέσπασε ένας άγριος καβγάς ανάμεσα σε κρατούμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα, το συμβάν έλαβε χώρα στην τέταρτη πτέρυγα, ανάμεσα σε άνδρες, χωρίς να είναι γνωστά τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την συμπλοκή.

Από τον τσακωμό αυτό, δυστυχώς, υπήρξε ένας νεκρός, αλλά και ένας τραυματίας από μαχαιριά, χωρίς ωστόσο ο δεύτερος να βρίσκεται σε κίνδυνο. Βέβαια, κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Τι συμβαίνει στην πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού μετά τον αιματηρό καβγά

Αυτή τη στιγμή επικρατεί ακόμη ένταση στην πτέρυγα που συνέβη το τραγικό αυτό γεγονός και είναι πολύ πιθανό οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, μαζί με ομάδα σωφρονιστικών υπαλλήλων, να επέμβουν προκειμένου να ηρεμήσουν τους υπόλοιπους κρατούμενους, οι οποίοι βαρυποινίτες, και να απομακρυνθεί ο κρατούμενος που φέρεται πως είναι νεκρός, αλλά και να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλοι τραυματίες.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί έρευνα για το πώς βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε κατά τον καβγά, αλλά και τα αίτια που οι δύο άντρες συγκρούστηκαν, γενικότερα.

Φυλακές Κορυδαλλού άγριος καβγάς
Φωτογραφία αρχείου ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ / EUROKINISSI