Αλέξης Κούγια για Απόστολο Λύτρα: «Αυτή η τραγική ιστορία δεν ξέρω ποιους εξυπηρετεί! Ένας περιζήτητος συνάδελφος αντιμετωπίζεται με σκληρότητα».

«Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι αυτή την περιουσία γιατί δεν την έγραφε στα παιδιά του»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγια για Απόστολο Λύτρα: «Αυτή η τραγική ιστορία δεν ξέρω ποιους εξυπηρετεί! Ένας περιζήτητος συνάδελφος αντιμετωπίζεται με σκληρότητα».

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών σήμερα Τετάρτη 26/6. Ο γνωστός ποινικολόγος σχολίασε τα όσα έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής, ενώ αναφέρθηκε και στην οικονομική καταστροφή του συναδέλφου του που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Όπως ανέφερε ο ποινικολόγος, ο συνάδελφος του αντιμετωπίζεται με σκληρότητα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό εναντίον της γυναίκας του, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να καταδικαστεί για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Απόστολο Λύτρα

«Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ ο Λύτρας να καταδικαστεί για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Αυτή την τραγική ιστορία δεν ξέρω ποιους εξυπηρετεί να την μεταχειρίζονται έτσι όπως την μεταχειρίζονται κι ένας συνάδελφός μας που μέχρι πρότινος ήταν περιζήτητος, να αντιμετωπίζεται με τέτοια σκληρότητα», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγια για τον Απόστολο Λύτρα ο οποίος κρατείται εδώ και μερικές ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού και φοβάται για τη ζωή του.

Δείτε επίσης: O Αλέξης Κούγιας θα υποβάλει μήνυση και αγωγή κατά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Όσον αγορά τα περιουσιακά του στοιχεία και τους πλειστηριασμούς, είπε: «Είδα και τα περιουσιακά του προβλήματα, δεν το πιστεύω με τίποτα αυτό που συμβαίνει. Ορισμένοι συνάδελφοι επιλέγουν λάθος τρόπο ζωής και δεν είναι νοικοκύρηδες. Ένας δικηγόρος πρέπει να είναι νοικοκύρης μέσα στο σπίτι του, να φροντίζει τα παιδιά του, να φροντίζει τα οικονομικά του. Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι αυτή την περιουσία γιατί δεν την έγραφε στα παιδιά του».

Στις ίδιες δηλώσεις, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε μετανοιωμένος για την ανακοίνωση που είχε βγάλει και ζητούσε την απόλυση του Γιώργου Λιάγκα από τον ΑΝΤ1. Μετά μάλιστα την προβολή του βίντεο με τα λόγια του, ο παρουσιαστής του Πρωινού του απάντησαν με αιχμηρό τρόπο.