Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λύτρα - Πολυζωγοπούλου: «Το μόνο που δεν έχει ειπωθεί είναι ότι η Σοφία έστησε τον ξυλοδαρμό της»

«Το θύμα μπορεί να κοιτάει στα μάτια το παιδί της ακόμη και αν είναι μαυρισμένα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα μιάμιση περίπου εβδομάδα από τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου με την οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν είχαν χωρίσει εδώ και περίπου 6 μήνες.

Το περιβάλλον λοιπόν της 37χρονης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA κάνει λόγο για "δολοφονία χαρακτήρα", αλλά και για καλοστημένη παγίδα των μηνυμάτων που έστειλε το περιβάλλον του Λύτρα στην σύζυγό του. Αυτά τα δυο θα δηλώσουν όταν θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το διαζύγιο αλλά και για την διεκδίκηση της επιμέλειας της 9χρονης κόρης τους.

Τι λέει το περιβάλλον της Πολυζωγοπούλου για την υπόθεση Λύτρα

«Το μόνο που δεν έχει ειπωθεί είναι ότι η Σοφία έστησε τον ξυλοδαρμό, μόνο αυτό δεν έχει πει η πλευρά του Λύτρα. Η Σοφία δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν. Γίνεται μία δολοφονία χαρακτήρα αυτό το διάστημα. Προσπάθησαν με τα μηνύματα στο viber να παρουσιάσουν το θύμα κάπως! Έχουν διατυπωθεί ανακρίβειες σχετικά με το ποσό που υποτίθεται ότι βρίσκεται στο σπίτι του θύματος. Αυτή η λανθασμένη πληροφορία κάνει το θύμα και το παιδί της να κινδυνεύουν χωρίς λόγο. Έχει καταθέσει όλα τα στοιχεία στη δικαιοσύνη.

Δείτε επίσης: «Οι αρσενικοί δεν...» - Νέο θερμό επεισόδιο στις φυλακές με συγκρατούμενό του Απόστολου Λύτρα

Τα μηνύματα που εστάλησαν στην Σοφία όλες εκείνες τις ημέρες ήταν μια καλοστημένη παγίδα προκειμένου να γίνει το θύμα, θύτης και να τραμπουκιστεί. Γίνεται μια προσπάθεια ώστε να προβληθεί το θύμα ως μια γυναίκα που δεν είναι επαγγελματίας και αφήνει ένα γραφείο να καταρρεύσει ενώ η ίδια έδωσε εντολή να πληρωθούν όλοι. Το γραφείο κινείται κανονικά, έχουν κοπεί τα πάντα, εισιτήρια, παράβολα, όχι από την Σοφία που είναι στο κρεβάτι αλλά έχει φροντίσει εκείνη να μην μείνει κανένας απλήρωτος. Το θύμα μπορεί να κοιτάει στα μάτια το παιδί της ακόμη και αν είναι μαυρισμένα», δηλώνει χαρακτηριστικά το περιβάλλον της Σοφίας Πολυζωγοπούλου για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Να σημειώσουμε μάλιστα, πως όπως αναφέρουν πληροφορίες η 9χρονη κόρη του παρακολουθείται από ψυχολόγο.