Απόστολος Λύτρας: «Προσπαθούν να με κακοποιήσουν ξανά από την αρχή» - Ξεσπά η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Τι απαντάει για το περιστατικό στο σπίτι της και για την διάλυση του δικηγορικού γραφείου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ξεσπά η Σοφία Πολυζωγοπούλου σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 και ρεπορτάζ που μετέφερε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου. Όπως ειπώθηκε, η 37χρονη δικηγόρος δήλωσε σε κοντινό πρόσωπο της πως διαρρέονται ψέματα εις βάρος της θέλοντας να διαλύσουν την προσωπικότητα της.

Τι λέει η Σοφία Πολυζωγοπούλου;

«Προσπαθούν να διαλύσουν την προσωπικότητά μου, να με φοβίσουν, να με κακοποιήσουν ξανά από την αρχή», φέρεται να υποστηρίζει η δικηγόρος για τα όσα λέγονται και σχολιάζονται μετά τον ξυλοδαρμό της.

Από την άλλη ξεκαθάρισε για τους τραπεζικούς κωδικούς της, πως άλλαξε μόνο τους προσωπικούς της. Λέγοντας παράλληλα πως δεν γίνεται να καταρρεύσει ένα δικηγορικό γραφείο επειδή η ίδια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Παράλληλα ανέφερε σχετικά με το περιστατικό έξω από το σπίτι της με την πρώην σύζυγο και την μεγάλη κόρη του Απόστολου Λύτρα πως εκείνο το βράδυ δεν πήγαν να πάρουν χρήματα για τις σπουδές της μεσαίας κόρης του, αλλά τα κλειδιά της Porsche μέσα στην οποία ξυλοκοπήθηκε και η οποία ακόμα δεν έχει εξεταστεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Να σημειώσουμε πως η 9χρονη κόρη του Απόστολου Λύτρα και της Σοφίας Πολυζωγοπούλου επέστρεψε στο σπίτι που μένει με την μητέρα της, 8 ημέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό. Η μικρή είναι μαζί με την μαμά της και το πιο σημαντικό θέμα τώρα είναι το τι πρέπει να μάθει και τι όχι αλλά και πως θα το μάθει, σχετικά με το συνέβη ανάμεσα στους γονείς της.

Επίσης, αύριο Τρίτη 25/6 η Σοφία Πολυζωγοπούλου αναμένεται να ζητήσει αίτηση διαζυγίου από τον Απόστολο Λύτρα αλλά και την επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους.

Δείτε επίσης: Τρόμος μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού για τον Απόστολο Λύτρα - Ζήτησε παραπάνω μέτρα ασφαλείας