Απόστολος Λύτρας: Η 9χρονη κόρη του επέστρεψε στο σπίτι με την Σοφία Πολυζωγοπούλου - Θα ζητήσει την επιμέλεια της

Δεν φαίνονται πλέον τα σημάδια στο πρόσωπο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η 9χρονη κόρη του Απόστολου Λύτρα και της Σοφίας Πολυζωγοπούλου επέστρεψε στο σπίτι που μένει με την μητέρα της, 8 ημέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που οδήγησε τον δικηγόρο στην προσωρινή κράτηση του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τι συνέβη με την κόρη Λύτρα - Πολυζωγοπούλου

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, η μικρή είναι μαζί με την μαμά της και το πιο σημαντικό θέμα τώρα είναι το τι πρέπει να μάθει και τι όχι αλλά και πως θα το μάθει, σχετικά με το συνέβη ανάμεσα στους γονείς της.

Επίσης, αύριο Τρίτη 25/6 η Σοφία Πολυζωγοπούλου αναμένεται να ζητήσει αίτηση διαζυγίου από τον Απόστολο Λύτρα αλλά και την επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους.

Δείτε επίσης: Τρόμος μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού για τον Απόστολο Λύτρα - Ζήτησε παραπάνω μέτρα ασφαλείας

Τι έλεγε ο Λύτρας για την σύζυγό του σε αδημοσίευτη συνέντευξη

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αμέσως με το που την είδα, μου άρεσε. Έχουμε ένα υπέροχο παιδί μαζί, ενώ εγώ έχω και δύο κόρες από τον πρώτο μου γάμο. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας, με ικανοποιεί το να βρίσκομαι μαζί τους. Γι’ αυτό και προσπαθώ όταν έχω χρόνο να τον περνάω στο σπίτι. Περνάω ωραία στο σπίτι με τη Σοφία, αλλά και με τα παιδιά μου. Μαγειρεύουμε ο ένας για τον άλλον, είναι καλή μαγείρισσα, ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Μαγειρεύω και προσπαθώ να τη βοηθώ σε πολλά πράγματα που έχει ανάγκη.

Στο σπίτι προσπαθούμε να μη συζητάμε τα θέματα της δουλειάς μας. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού, τα αφήνουμε έξω, όσες φορές είναι εφικτό. Είναι μια πολύ καλή δικηγόρος και μέσα στο γραφείο τα έχουμε βρει, δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ το παραμικρό πρόβλημα κι έχουμε άριστη συνεργασία. Έχουμε διαφωνήσει για υποθέσεις, αλλά ευτυχώς την άκουσα. Έχω αρνηθεί να αναλάβω κάποιες υποθέσεις και έπαιξε ρόλο εκείνη. Την άκουσα και δεν ανέλαβα συγκεκριμένες υποθέσεις, είχε δίκιο!», ακούγεται να λέει στην συνέντευξη του ο Απόστολος Λύτρας.