Απόστολος Λύτρας: Τα 4 προβλήματα που έχει μέσα στην φυλακή - "Ζητιανεύει" φαγητό από συγκρατούμενους του

Ο αστυνομικός που τον πλησίασε γιατί του χρωστούσε λεφτά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Όπως έγινε γνωστό, ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης από τον Κορυδαλλό. Αφορμή λοιπόν για την απόφαση αυτή έχουν σταθεί τα 4 προβλήματα που αντιμετωπίζει από την πρώτη ημέρα που οδηγήθηκε στο κελί.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της εκπομπής Επί Τόπου στο OPEN, εκτός του ότι "ζητιανεύει" φαγητό από τους συγκρατούμενους του, 3 ακόμα προβλήματα δεν τον έχουν αφήσει σε "ησυχία".

Τι συμβαίνει με τον Απόστολο Λύτρα στην φυλακή;

Το πρώτο λοιπόν πρόβλημα όπως προαναφέραμε είναι το θέμα του φαγητού. Επειδή οι προμήθειες του κυλικείου πηγαίνουν συγκεκριμένες ημέρες και στην περίπτωση του η προμήθεια πήγε μια ημέρα πριν μπει στο κελί, τον έχει αναγκάσει να ζητάει φαγητό από συγκρατούμενους του που έχουν απόθεμα. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε το φαγητό που σερβίρεται δεν του αρέσει...

Το δεύτερο πρόβλημα το οποίο γνωστοποιήθηκε από την πρώτη του μέρα στην φυλακή, είναι το κάπνισμα. Του έχει απαγορευτεί να καπνίζει μέσα στο κελί του καθώς οι συγκρατούμενοι του δεν θέλουν τον καπνό.

Το τρίτο είναι το... κλιματιστικό. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, ο Απόστολος Λύτρας παραπονιέται για το κρύο που επικρατεί καθώς οι συγκρατούμενο του βάζουν το ερκοντίσιον σε χαμηλή θερμοκρασία.

Τέλος, ο δικηγόρος είχε μια ξαφνική συνάντηση με έναν συγκρατούμενο στην ίδια πτέρυγα ο οποίος ήταν πρώην αστυνομικός. Τον ρώτησε λοιπόν για την προκαταβολή 10 χιλιάδων ευρώ που του είχε δώσει για να τον εκπροσωπήσει, ωστόσο δεν προχώρησαν στην συνεργασία. Τα χρήματα όμως δεν του τα επέστρεψε. Αποτέλεσμα αυτού να έχει σταματήσει να προαυλίζεται καθώς φοβάται για την σωματική του ακεραιότητα.

Δείτε επίσης: Νέα ανακοίνωση από τον Απόστολο Λύτρα μέσα από την φυλακή για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου - «Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα»