Απόστολος Λύτρας: Στις φυλακές Κορυδαλλού η πρώην σύζυγός με τις κόρες τους - Τις περίμενε στο επισκεπτήριο

Τι είχαν μαζί τους οι γυναίκες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 21/6 ο Απόστολος Λύτρας δέχτηκε επισκέψεις στον Κορυδαλλό, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος ο γνωστός δικηγόρος από τις δύο κόρες του μαζί με την πρώην σύζυγό του. Το T-live μεταφέρει το ρεπορτάζ και τα πλάνα των τριών γυναικών.

Όπως αναφέρεται, σήμερα το μεσημέρι υπήρχε επισκεπτήριο με τις τρεις γυναίκες να καταφθάνουν στις φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας μαζί τους μια μαύρη σακούλα με τα προσωπικά αντικείμενα του Απόστολου Λύτρα.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας – Σοφία Πολυζωγοπούλου: Προβληματισμένος ο ποινικολόγος, σε κατάσταση οργής και σοκ η σύζυγός του

Η επίσκεψη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα στις φυλακές με τις κόρες τους

Να αναφερθεί στο σημείο αυτό, πως η δημοσιογράφος της εκπομπής μίλησε με την πρώην σύζυγό του ποινικολόγου και ανέφερε, πως η οικογένεια επιθυμεί να προστατευτούν οι κόρες του Απόστολου Λύτρα και να μην φανούν τα πρόσωπά τους στην κάμερα.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News στο MEGA, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα είναι 48 ετών και επίσης δικηγόρος στο επάγγελμα. Οι δυο τους χώρισαν το 2014, λίγο πριν τον γάμο του με την Σοφία Πολυζωγοπούλου. Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι είχε περάσει και μια μεγάλη δυσκολία, αφού είχαν χάσει ένα παιδί τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η πρώην σύζυγος του τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία και για απειλή, στη συνέχεια όμως απέσυρε τις κατηγορίες. Να σημειωθεί πως στο σήμερα, η πρώην σύζυγος του, τον στηρίζει την υπόθεση με την Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον δικηγόρο έπειτα από έξοδο τους.