Απόστολος Λύτρας: Τσακώθηκε με συγκρατούμενο του στις φυλακές - Τα παράπονα πως κινδυνεύει η ζωή του

Τι συνέβη τις πρώτες ώρες που μπήκε στον Κορυδαλλό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα. Ο γνωστός ποινικολόγος χθες Πέμπτη 20/6 μεταφέρθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπως μένει στις VIP πτέρυγα, καθώς κινδυνεύει από τους υπόλοιπους φυλακισμένους. Πρόκειται για κελιά που έμενα ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο Λάκης Γαβαλάς κα.

Αφού έφτασε στο υποκατάστημα κράτησης, έκανε τεστ κορωνοϊού και αφού το αποτέλεσμα βγήκε αρνητικό, πήρε το δρόμο για την ΣΤ’ πτέρυγα (VIP). Σύμφωνα με το MEGA, στο κελί είναι μαζί και με άλλους δυο κρατούμενους. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα, που είχε συλληφθεί και κατηγορείται για απάτες, αλλά και έναν ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορείται για υπόθεση ναρκωτικών.

Δείτε επίσης: «Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει κι εσύ;» - Ο διάλογος της Πολυζωγοπούλου με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

Ο λόγος που τσακώθηκε ο Απόστολος Λύτρας με συγκρατούμενο του

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ο Απόστολος Λύτρας, θέλησε να ανάψει τσιγάρο μέσα στο κελί του, ωστόσο ο συγκρατούμενός του από την Αράχωβα, έχοντας κάνει πρόσφατα εγχείρηση στα πνευμόνια, του είπε πως το κάπνισμα απαγορεύεται. Στον κ. Λύτρα όμως, φαίνεται πως δεν του άρεσε αυτή η φράση με αποτέλεσμα να έρθουν σε προστριβή.

Μάλιστα, έκανε παράνομα στην διευθύντρια τον φυλακών πως κινδυνεύει η ζωή του καθώς στις φυλακές υπάρχουν άνθρωποι που τους είχε αντιδίκους. Με την σειρά της, τον παρέπεμψε στην συμπλήρωση ειδικές φόρμες και την αιτιολογία της αίτησής του στον εισαγγελέα φυλακών.

Δείτε επίσης: «Από τα μηνύματα αυτά προκύπτει ότι εγώ...» - Η συνομιλία που είχε η Σοφία Πολυζωγοπούλου με την κόρη του Απόστολου Λύτρα

«Να ξεκαθαρίσουμε γιατί πήγε στη VIP πτέρυγα. Όταν κλείνουμε φυλακή έναν μεγάλο ποινικολόγο είναι σαν να κλείνουμε τον Διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών. Καταλαβαίνουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν πάρα πολλές αντιδικίες πάρα πολλές έχθρες μέσα οπότε χρειάζεται προστασία με δημοκρατικά δικαιώματα. Το κράτος πρέπει να του παρέχει την ασφάλειά του. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάει τώρα μέσα στον ορυμαγδό μαζί με τους άλλους κρατουμένους γιατί καταλαβαίνετε θα γινόταν κάτι», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας το πρωί της Παρασκευής 21/6 στην εκπομπή Σήμερα.