Απόστολος Λύτρας: Το εφιαλτικό πρώτο βράδυ στις Φυλακές Κορυδαλλού σε VIP πτέρυγα

«Από τα ψηλά στα χαμηλά κι από τα πολλά στα λίγα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Από υπερασπιστής και κατήγορος βρέθηκε ο ίδιος κατηγορούμενος που πλέον από το μεσημέρι της Πέμπτης 20/6 κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Απόστολος Λύτρας σύμφωνα με πληροφορίες είχε ένα πολύ δύσκολο - ψυχολογικά - βράδυ στην VIP πτέρυγα που κρατείται.

Ο ποινικολόγος «εγκαταστάθηκε» σε κελί στο οποίο υπάρχουν ακόμη δύο κρατούμενοι, ο ένας για υπόθεση ναρκωτικών και ο άλλος για απάτες. Αν αναρωτιέστε γιατί κρατείται σε τέτοια πτέρυγα, η τοποθέτηση του Σταύρου Μπαλάσκα το πρωί της Παρασκευής 21/6 στην εκπομπή Σήμερα ήταν ξεκάθαρη.

Απόστολος Λύτρας: Η VIP πτέρυγα και το μισό εκατομμύριο ευρώ

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Το παρελθόν του μεγαλοδικηγόρου - Η ηλικία, η καταγωγή και οι γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του

«Να ξεκαθαρίσουμε γιατί πήγε στη VIP πτέρυγα. Όταν κλείνουμε φυλακή έναν μεγάλο ποινικολόγο είναι σαν να κλείνουμε τον Διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών. Καταλαβαίνουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν πάρα πολλές αντιδικίες πάρα πολλές έχθρες μέσα οπότε χρειάζεται προστασία με δημοκρατικά δικαιώματα. Το κράτος πρέπει να του παρέχει την ασφάλειά του. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάει τώρα μέσα στον ορυμαγδό μαζί με τους άλλους κρατουμένους γιατί καταλαβαίνετε θα γινόταν κάτι», δήλωσε αρχικά ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στα χρέη και στις οικονομικές υποχρεώσεις του δικηγόρου είπε:

«Τα super cars που έχει είναι μισό εκατομμύριο ευρώ. Η Φεράρι, η Πόρσε όλα αυτά έχουν πολλά λεφτά και δεν κοστίζουν μόνο στην αγορά τους αλλά και στην συντήρησή τους. Η οικονομική θολούρα θα ξεδιαλύνει γιατί θα ερευνηθεί»