Σοφία Πολυζωγοπούλου: Οργισμένη η γιαγιά της με τον Λύτρα - «Το έκανε σάψαλο το κοριτσάκι μου! Δεν πρέπει να βγει καθόλου από τη φυλακή»

«Χθες, πήρα τον γιο μου και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Νέες δηλώσεις έκανε η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου την Πέμπτη 20/6 στην εκπομπή Live News λίγο μετά την είδηση πως ο Απόστολος Λύτρας - σύζυγος της εγγονής της - κρίθηκε προφυλακιστέος.

Οργισμένη είναι η γιαγιά της γνωστής δικηγόρου μετά την είδηση για την κακοποίηση, που υπέστη η Σοφία Πολυζωγοπούλου από τον Λύυρα. Η ίδια μάλιστα παρακολουθεί τις εξελίξεις από την τηλεόραση με το σοκ και την αγωνία της να αυξάνονται.

Το νέο ξέσπασμα της γιαγιάς της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

«Μια ανάσα είναι αυτό. Το έκανε σάψαλο το κοριτσάκι μου. Ο αναίσθητος και ξέρει και γράμματα τρομάρα του, είναι και δικηγόρος. Χθες, πήρα τον γιο μου και τώρα πήρα και μου λέει μάνα δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Καλά είμαστε. Για το κορίτσι τώρα, καλή ανάρρωση να έχει. Έκανε το κοριτσάκι μας θρύψαλο.

Μέχρι και στη μύτη... Αυτός δεν πρέπει να βγει καθόλου από τη φυλακή. Από τη φυλακή να μη βγει καθόλου με το κακό που μας έκανε. Είχα ανοίξει την τηλεόραση και το άκουσα από την αρχή αυτό. Το άκουσα, είχαν πάει οι δημοσιογράφοι εκεί και τα άκουσα που και πως την βάρεσε. Δεν άφησε χώρο αβάρετο», είπε η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Πριν από λίγες ημέρες η γιαγιά της δικηγόρου είχε μιλήσει ξανά στην ίδια εκπομπή αναφέροντας για τον ξυλοδαρμό της εγγονής της: «Γιατί είναι ελεύθερος; Με καταλαβαίνεις. Είναι του παιδιού μου παιδί. Το μεγάλωσα με μεγάλη αγάπη. Ξέρεις πώς το μεγάλωσα εγώ; Δουλεύαν οι γονείς της και οι δύο. Είχα το κοριτσάκι εγώ. Γιατί τον αφήνουν ελεύθερο; Το παιδί το έχει χτυπήσει πολύ, το κοριτσάκι. Με τρυπάει μέσα στην καρδιά. Πληγώθηκε η καρδούλα μου. Πληγώθηκα και δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα.

Κακώς που είναι έξω, αυτό είναι κακούργημα. Εσύ με ρωτάς και εγώ κρατάω το στομάχι μου. Τι να πω στους γονείς της; Στους γονείς της τι να πω; Δεν πειράζει; Στην κατάσταση που είναι τώρα το παιδί μου, ο πατέρας της, η μάνα της, το ίδιο δεν είναι για συζήτηση. Δεν παίρνει… Δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα. Της εγγονής μου δεν της άξιζε».