Απόστολος Λύτρας: Στο "σφυρί" το σπίτι στο Χαλάνδρι που έχει δηλωθεί ως σπίτι της πρώην συζύγου του

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απόστολος Λύτρας: Στο

Στο "σφυρί" φαίνεται πως βγαίνει το σπίτι του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι το οποίο έχει δηλωθεί η διεύθυνση ως σπίτι της πρώην συζύγου του. Σε βάρος του έχουν αναρτηθεί δύο πλειστηριασμοί για τις 26/6 που αφορούν μεζονέτα και θέση στάθμευσης σε ακίνητο που βρίσκεται στο Χαλάνδρι.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τον πλειστηριασμό στον Απόστολο Λύτρα

Σύμφωνα με την σχετική έκθεση - όπως αναφέρει το protothema.gr - η κατάσχεση του ακινήτου έγινε για το ποσό των 450.000 ευρώ «το οποίο αποτελεί μέρος της επιταχθείσης έντοκης απαίτησης της επισπεύδουσας σύμφωνα με την από 18-10-2023 επιταγή της προς πληρωμή και σύμφωνα με τις στην επιταγή αναφερόμενες διακρίσεις, ρητώς επιφυλασσόμενη για την είσπραξη του συνόλου αυτής, εντόκως, νομίμως μετά των εξόδων εκτελέσεως, έως την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, με άλλη αναγκαστική εκτέλεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σ’ άλλον πλειστηριασμό», όπως αναφέρεται.

Μάλιστα η αρχική διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έχει εκδοθεί από τον Σεπτέμβριο του 2012. Το ακίνητο βρίσκεται στο «Πάτημα», περιοχή του Χαλανδρίου.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Ιωάννα Τούνη, Παντελής Παντελίδης κι όχι μόνο - Οι 10 πολύκροτες υποθέσεις που είχε αναλάβει

Απόστολος Λύτρας - Ανακοίνωση

Οι δηλώσεις του πριν παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα

Ο Απόστολος Λύτρας παραδόθηκε λίγο μετά το ένταλμα στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης, ωστόσο πριν παραδοθεί έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Mega.

«Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό εγώ, πραγματικά απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου, επειδή χρειαζόταν χρήματα επειδή έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο και πήγαν μόνα τους τα παιδιά, έχοντας άριστες σχέσεις με τη Σοφία, τη σύζυγό μου. Δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Είχαν ενημερώσει με μήνυμα, ότι θα περάσει η Εύα, η μεγάλη μου κόρη να πάρει κάποια πράγματα. Ούτε ρούχα δεν έχω. Είμαι χωρίς τα προσωπικά μου πράγματα, χωρίς χρήματα.

Της έστειλα μήνυμα, ότι θα περάσει η Εύα να πάρει κάποια πράγματα και δεν απάντησε και λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε, δεν θεώρησε ότι θα γίνει τίποτα. Και με την πρώην σύζυγό μου διατηρούσε πάρα πολύ καλή σχέση, όπως και με τον δικηγόρο που πήγε, έχουν σχέση πάνω από δέκα χρόνια, τον είχαμε στο γραφείο.

Δεν υπάρχει απειλητικό μήνυμα. Είναι δεδομένο ότι η πράξη μου είναι κατακριτέα, έχω κάνει λάθος και θα πληρώσω αλλά από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή. Είναι δεδομένο ότι φταίω, μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Είναι δεδομένο ότι δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, το λέει και η ίδια, απλά έχω να πω ότι υπάρχουν 2-3 παιδιά. Δεν περιμένω από τους δημοσιογράφους να τα σεβαστείτε, τουλάχιστον οι δικοί μου άνθρωποι που με ακούνε. Από εκεί πέρα δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, η ευθύνη είναι δική μου», είπε ο Απόστολος Λύτρας.