Απόστολος Λύτρας: Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό δεν επιθυμεί πλέον να την εκπροσωπεί νομικά

«Ντόμινο» εξελίξεων μετά την ομολογία του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μετά την Ιωάννα Παλιοσπύρου, την οποία είχε εκπροσωπήσει στην επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, πλέον και η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό δήλωσε ότι δεν θέλει πλέον να την εκπροσωπεί νομικά ο Απόστολος Λύτρας. Θυμίζουμε πως ο ποινικολόγος ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, κάτι που προκάλεσε σάλο στους δικηγορικούς κύκλους, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Παλιοσπύρου για τον ξυλοδαρμό από τον Απόστολο Λύτρα: «Βρίσκομαι σε σοκ! Μιλούσα και μαζί του και με την σύζυγό του μέχρι...»

Ο Απόστολος Λύτρας ήταν ο συνήγορος της 37χρονης μητέρας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, που αθωώθηκε σε πρώτο βαθμό. Όπως έκανε γνωστό η Επιτροπή Αλληλεγγύης για τη στήριξη της 12χρονης, η μητέρα της δήλωσε τα παρακάτω: «Μετά την ομολογία του κ. Αποστόλου Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, δηλώνω ότι δεν επιθυμώ τη συνέχιση της νομικής εκπροσώπησης μου από το γραφείο του. Τέτοιες συμπεριφορές σε γυναίκες δεν μπορεί να είναι ανεκτές».

Δείτε παρακάτω τη δήλωσή της:

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Ιωάννα Τούνη, Παντελής Παντελίδης κι όχι μόνο - Οι 10 πολύκροτες υποθέσεις που είχε αναλάβει

Οι πολύκροτες υποθέσεις που έχει αναλάβει ο Απόστολος Λύτρας

Πέραν αυτής, βέβαια, στο παρελθόν ο ποινικολόγος έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση σε υποθέσεις που συγκλόνισαν την Ελλάδα και συζητήθηκαν. Ο Απόστολος Λύτρας ήταν, μεταξύ άλλων, δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη στο τροχαίο που του στέρησε τη ζωή, ανέλαβε για λίγους μήνες την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, υπερασπιζόταν την 28χρονη πρώην σύντροφο του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου, όταν εκείνος κατηγορήθηκε για την υπόθεση revenge porn, το ίδιο και με την Ιωάννα Τούνη, όταν διέρρευσε δικό της βίντεο.

Μετά την πρόσφατη ομολογία του, ωστόσο, όλα αλλάζουν καθώς οι εντολείς του αρχίζουν σταδιακά να δηλώνουν ότι δεν θέλουν πλέον τη νομική εκπροσώπηση του Απόστολου Λύτρα. Μένει να δούμε αν θα ακολουθήσουν κι άλλοι μέσα στις επόμενες μέρες.