Απόστολος Λύτρας: Ο δικηγόρος του απαντάει για τα «απειλητικά μηνύματα» στη Σοφία Πολυζωγοπούλου

Κάνει λόγο για «αστειότητες»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στο ΑΤ Παλλήνης αναμένεται να καταφτάσει μέσα στις επόμενες ώρες ο Απόστολος Λύτρας, προκειμένου να παραδοθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου. Αφότου αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι της Δευτέρας 17/6, ομολογώντας τον ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ο γνωστός ποινικολόγος φέρεται να της έστειλε απειλητικά μηνύματα, και να παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί.

Ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα, Πέτρος Πανταζής μίλησε το πρωί της Τετάρτης 19/6 στην εκπομπή «Πρωινή ζώνη» προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει συμβεί και αν ο ποινικολόγος έχει στείλει ή όχι απειλητικά μηνύματα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου. Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, δεν γνωρίζει αν αναζητείται, ενώ τόνισε πως ο εντολέας του ήθελε απλά να παραλάβει προσωπικά του αντικείμενα.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Τι φέρεται να γράφει το ένα από τα μηνύματα που έστειλε στην Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό

Η απάντηση του δικηγόρου του Απόστολου Λύτρα

«Δεν γνωρίζω αν έχει ενεργοποιηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για τον κύριο Λύτρα, δεν έχουμε ενημερωθεί για κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι έχει ενεργοποιηθεί ένα αυτόφωρο κατά της πρώην συζύγου του για λόγους που δεν μπορώ να καταλάβω. Υπάρχει ένας περιοριστικός όρος που τέθηκε στον κύριο Λύτρα να μετοικίσει από την οικία του και να μην πλησιάζει την σύζυγό του.

Ο άνθρωπος αυτός προκειμένου να μετοικίσει, πρέπει να πάρει ορισμένα προσωπικά αντικείμενα. Υπήρχε μια επικοινωνία του ετέρου δικηγόρου του κυρίου Λύτρα προκειμένου να μεταβεί στην οικία η πρώην σύζυγός του με τη θυγατέρα του για να παραλάβουν κάποια πράγματα και προς έκπληξή τους υποβλήθηκε μήνυση. Προφανώς είχαν ενημερώσει.

Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα το οποίο είναι ανύπαρκτο. Δεν παραβιάστηκε κανένας περιοριστικός όρος από τον κύριο Λύτρα, και δεν εστάλη κανένα απειλητικό μήνυμα. Αυτά που διαβάζω είναι αστειότητες για απειλητικά μηνύματα. Το μόνο που έγινε ήταν μία προσπάθεια να παραληφθούν ορισμένα προσωπικά αντικείμενα του» ανέφερε ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα.