Απόστολος Λύτρας: Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ - Το αίτημα του Θέμη Σοφού, δικηγόρου της Πολυζωγοπούλου

Ραγδαίες εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου το ξημέρωμα της Κυριακής 16/6. Ο δικηγόρος παρά τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, έδωσε αντικλείδι του σπιτιού τους στην πρώην σύζυγό του η οποία πήγε μαζί με την μια κόρη τους και συνεργάτη για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα.

Παρά την εντολή του αστυνομικού, μπήκαν στον προαύλιο χώρο με αποτέλεσμα να βγει έξω ο πατέρας της, ενώ η κ. Πολυζωγοπούλου να πατήσει το punick buton και να κληθεί η αστυνομία. Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα συνελήφθη και κρατείται, ενώ ο συνεργάτης αφέθηκε ελεύθερος. Το παιδί προφανώς και δεν οδηγήθηκε καν στο τμήμα.

Αναζητείται ο Απόστολος Λύτρας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Σοφία Πολυζωγοπούλου, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Απόστολου Λύτρα για απειλή και καταπάτηση των ασφαλιστικών μέτρων, ενώ μηνύσεις κατατέθηκαν και κατά της πρώην συζύγου του δικηγόρου.

Όπως αναφέρει η Kathimerini.gr, ο συνήγορος της κ. Πολυζωγοπούλου, Θέμης Σοφός έχει ήδη μεταβεί στην ανακρίτρια ζητώντας την προσωρινή του κράτηση.

Απόστολος Λύτρας - Ανακοίνωση

Σοκάρει η κατάθεση της Σοφίας Πολυζωροπούλου για τον ξυλοδαρμό

«Μου ζήτησε επιτακτικά να φύγουμε αλλιώς θα έκανε φασαρία μέσα στο μαγαζί. Εγώ επειδή τον είδα σε κατάσταση άνευ λόγου έξαλλη, πράγματι τον ακολούθησα και φύγαμε για να μην εκτεθούμε μπροστά σε φίλους μας και στον υπόλοιπο κόσμο. Μόλις έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο, άρχισε να με βρίζει και μου έριξε την πρώτη μπουνιά στο πρόσωπο. Άρχισε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε μικρή απόσταση σε ένα απόμερο μέρος δεξιά του δρόμου, που είχε λίγο χώρο σταμάτησε το αυτοκίνητο και με χτύπησε στο πρόσωπο με τα χέρια του σε γροθιά.

Σημειωτέον ότι όλη αυτή την ώρα μου είχε πάρει το κινητό. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ούρλιαζα βοήθεια και τον παρακαλούσα να σταματήσει, ενώ το πρόσωπό μου ήταν γεμάτο αίματα, τα οποία κατάπινα και ένιωθα ότι πνίγομαι. Κάποια στιγμή ένιωθα ότι χάνω τις αισθήσεις μου. Προφανώς με είδε σε αυτήν την κατάσταση και σταμάτησε. Τον παρακαλούσα να μου δώσει το κινητό μου και να ειδοποιήσω κάποιον δικό μου. Ο ίδιος δεν ανταποκρινόταν σε τίποτα από όλα αυτά παρ' όλο που του έλεγα ότι θα πεθάνω, γιατί αιμορραγούσα πάρα πολύ. Ακόμα και τα ρούχα μου είχαν γεμίσει αίματα», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Πολυζωγοπούλου.