Σοφία Πολυζωγοπούλου: Βίντεο ντοκουμέντο έξω από την κλινική που εξετάστηκε - Η στιγμή που καταφθάνει περιπολικό της αστυνομίας

Τα λεπτά που παρέμεινε η αστυνομία στο θεραπευτήριο που διαπιστώθηκε ο ξυλοδαρμός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σοφία Πολυζωγοπούλου: Βίντεο ντοκουμέντο έξω από την κλινική που εξετάστηκε - Η στιγμή που καταφθάνει περιπολικό της αστυνομίας

Την Τρίτη 18/6 βγήκε στη δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή T-live βίντεο ντοκούμεντο έξω από την ιδιωτική κλινική, όπου μεταφέρθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου το ίδιο βράδυ μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα.

Να τονίσουμε εδώ, πως η γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον δικηγόρο μέσα στο αυτοκίνητό τους και στη συνέχεια την πήγε στο σπίτι τους. Εκεί την παρέπεμψε να κάνει μπάνιο και να αλλάξει ρούχα πριν τη μεταφέρει στην κλινική.

Σε συνέχεια, το ζευγάρι μπήκε στον νοσοκομειακό χώρο δηλώνοντας, πως η Σοφία Πολυζωγοπούλου έπεσε από τις σκάλες. Όταν μάλιστα η γυναίκα έμεινε μόνη της με τον γιατρό, που την εξέτασε σε ερώτηση για το αν είχε χτυπηθεί από τον σύζυγό της εκείνη έγνεψε καταφατικά (δείτε εδώ τι δηλώνει ο γιατρός).

Δείτε επίσης: Σοφία Πολυζωγοπούλου: Δηλώνει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας κατά του συζύγου της, Απόστολου Λύτρα

Το βίντεο ντοκουμέντο που το περιπολικό φτάνει στο νοσοκομείο που εξετάστηκε ο Σοφία Πολυζωπούλου

Αμέσως λοιπόν, ο ιατρός κάλεσε την αστυνομία. Μέσα από το βίντεο του T-live που εξασφάλισε η Μάρω Κανελλάκη βλέπουμε, πως το περιπολικό κατέφθασε στις 2:00 π.μ στο ιδιωτικό θεραπευτήριο. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ωστόσο, δεν ήταν έτοιμη να κάνει κατάθεση με τον Απόστολο Λύτρα να είναι στον ίδιο χώρο και έτσι μέσα σε 24 λεπτά η αστυνομία αποχώρησε.

Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Πολυζωγοπούλου έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις στην εκπομπή Fay's Time και στον δημοσιογράφο Άγγελο Βουράκη την Τρίτη 18/6 λέγοντας: «Μου ζητήθηκε και πρέπει και οφείλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα, αναφορικά με την καλή μου συνάδελφο, συμφοιτήτριά μου, Σοφία Πολυζωγοπούλου», είπε ο Άγγελος Βουράκης για να συνεχίσει: «Μιλάμε για μια γυναίκα που δουλεύει πολύ σκληρά από τα 17 της, είναι μια καλή δικηγόρος, που κρατούσε το οικογενειακό γραφείο αυτή. Ήταν βράχος στα δικαστήρια.

Εκείνο λοιπόν το κρίσιμο βράδυ, όπου δέχτηκε μια πάρα πολύ βαριά και σκληρή κακοποίηση και με όλη τη δύναμη, την εμπειρία και τη γνώση που είχε μέσα της, σε κανένα σημείο αυτού του περιστατικού δεν είχε πρόθεση να συγκαλύψει αυτό που έγινε σε βάρος της. Έκανε διαχείριση για να μπορέσει να φτάσει σε ασφαλές περιβάλλον, έτσι ώστε να μη συνεχίσει η κακοποίηση της».

Όσον αφορά τη νύχτα του ξυλοδαρμού, η Σοφία Πολυζωγοπούλου τόνισε μέσω του Άγγελου Βουράκη: «Αυτό που είχε σκοπό ήταν να μπορέσει να ενεργοποιήσει ένα κουμπί πανικού το οποίο υπήρχε στο σπίτι της, στον συναγερμό, δεν τα κατάφερε γιατί της αφαιρέθηκε από τον δράστη αυτή η δυνατότητα και με τη διαχείριση που μπορούσε να σκεφτεί, για να πάει να πάρει και τη βοήθεια που έπρεπε, γιατί ήταν η υγεία της, ή να ξαναχτυπηθεί, προσπαθούσε να οδηγηθεί σε ασφαλές ιατρικό περιβάλλον. Όσο πήγαινε εκεί, ο κακοποιητής κρατούσε ακόμα το τηλέφωνό της.

Γι' αυτό ήταν δύσκολη η κατάστασή της και ενημέρωσε εκεί τους γιατρούς. Του είχε πει ότι “εγώ θα πω για τη σκάλα”, για να μπορέσει να νιώσει αυτός ασφάλεια και να τον πάει στο νοσοκομείο. Να μη φύγει από τον χώρο για να έρθει η αστυνομία, γι αυτό ενημέρωσε νοσοκόμα και γιατρό».

«Μου ζήτησαν να μεταφερθεί, ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση, όποιος κι αν ήταν αυτός, να παράσχει προστασία στον κακοποιητή της. Έκανε διαχείριση για να προστατεύσει τον εαυτό της και να μπορέσει με τον σωστό τρόπο να οδηγήσει τον κακοποιητή στη δικαιοσύνη», (δείτε εδώ το βίντεο).