Γιώργος Μυλωνάκης: Με τη σύζυγό του Τίνα Μεσσαροπούλου και τα παιδιά τους στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης

Διακριτικά στο πλευρό του η δημοσιογράφος του Happy Day

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Νέο πρόσωπο στο υπουργικό συμβούλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τον σημερινό ανασχηματισμό, ο Γιώργος Μυλωνάκης. Ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Βουλής είναι ένας εκ των τριών νέων υφυπουργών παρά τω πρωθυπουργώ, ενώ είναι παντρεμένος εδώ και 18 χρόνια με την δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου του Happy Day, με την οποία έχουν αποκτήσει 2 γιους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2001, όταν ακόμη εργάζονταν στην εφημερίδα "Απογευματινή" και ερωτεύτηκαν τρελά. Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, όμως, πριν από 18 χρόνια, το 2006 συγκεκριμένα και στο διάστημα αυτό απέκτησαν και δύο παιδιά, τους καρπούς του έρωτά τους.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μυλωνάκης: Ποιος είναι ο σύζυγος της Τίνας Μεσσαροπούλου που έγινε υφυπουργός - Η γνωριμία, ο γάμος, τα παιδιά και η ηλικία του

«Στην Απογευματινή γνώρισα τον σύζυγό μου. Εμείς οι δύο έχουμε πορευτεί μαζί και οι δύο άμισθοι σε μια εφημερίδα. Ο άντρας μου ήταν δημόσιος υπάλληλος. Έχουμε περάσει διάφορες φάσεις στη ζωή μας. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να πει κανείς είναι ότι ο ένας "έγινε" από τον άλλον.

Κάποιος που θέλει να πει την κακία του θα την πει. Δεν μπορείς να είσαι παντού αρεστός. Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου το να είμαι αρεστή. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να μου καταλογίσει κανείς, είναι ότι αυτό που λέω δεν είναι η αλήθεια μου.

Ο σύζυγός μου στεναχωριέται περισσότερο από μένα για αυτά που γράφονται. Πολλές φορές εκνευρίζεται. Εγώ από την άλλη είμαι συνηθισμένη. Έχοντας μια στήλη τηλεκριτικής ξέρω ότι αυτό που κάνω θα μου κάνουν», είχε πει πριν από ένα χρόνο σε συνέντευξή της στο The 2Night Show.

Στο πλευρό του Γιώργου Μυλωνάκη η Τίνα Μεσσαροπούλου

Ανάμεσα στα πρόσωπα που συνόδευσαν τον νέο υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιώργο Μυλωνάκη, ήταν φυσικά η Τίνα Μεσσαροπούλου, ενώ στο πλευρό τους βρίσκονταν και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει.

Δείτε το απόσπασμα από το 1:37' και μετά:

Τίνα Μεσσαροπούλου Γιώργος Μυλωνάκης