Μάικλ Μόσλεϊ: Τραγική κατάληξη για τον παρουσιαστή του BBC - Βρέθηκε νεκρός κοντά σε παραλία στη Σύμη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μάικλ Μόσλεϊ: Τραγική κατάληξη για τον παρουσιαστή του BBC - Βρέθηκε νεκρός κοντά σε παραλία στη Σύμη

Πριν από τρεις ημέρες σήμανε συναγερμός στην Σύμη, καθώς εξαφανίστηκε ο 67χρονος παρουσιαστής Μάικλ Μόσλεϊ, γνωστός για τις εκπομπές «This Morning», «The One Show», αλλά καιτο podcast υγείας «Just One Thing» στο BBC. Σύμφωνα με όσα είχαν δηλώσει οι δικοί του άνθρωποι, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Οι Αρχές ξεκίνησαν να τον αναζητούν άμεσα, με άντρες που φέρουν ειδικό εξοπλισμό και drones να «χτενίζουν» την περιοχή όλο αυτό το διάστημα.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, είχε δηλώσει στις 6/6: «Ήταν στην παραλία του Αγίου Νικολάου με ένα άλλο ζευγάρι όταν αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του στην περιοχή του Πεδίου της Σύμης. Ήταν γύρω στη 1.30 το μεσημέρι και ξέχασε το τηλέφωνό του στην παραλία. Οποιαδήποτε προσπάθεια εντοπισμού του δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Ζητήσαμε τώρα από την Πυροσβεστική να συνδράμει στην επιχείρηση σε περίπτωση που μπορεί να γλίστρησε, να σκόνταψε, να έπεσε, ακόμη και να τον δάγκωσε φίδι, παραμένοντας κάπου τραυματισμένος. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος του. Κανένα απολύτως, κι αυτό σημαίνει ότι, για εμάς τουλάχιστον, κάθε πιθανό σενάριο είναι ανοιχτό και διερευνάται».

Η τραγική κατάληξη του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ

Το πρωί της Κυριακής 9 Ιουνίου, τελικά, εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα, με τον δήμαρχο, Λευτέρης Παπαδολούκα, να επιβεβαιώνει την είδηση. «Πήγαμε με ένα σκάφος όλοι οι δημοσιογράφοι σε ένα σημείο όπου υπάρχει ένα σπήλαιο. Ο άνθρωπος έφτασε στον προορισμό του και 10 μέτρα από την παραλία έπεσε και σκοτώθηκε. Η ΕΡΤ τον βρήκε», ανέφερε.

Η σορός του βρέθηκε σε φράχτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, με πρόσθετες πληροφορίες να αναφέρουν πως παρόλο που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα και δεν έχει ανασυρθεί, φοράει τα ρούχα με τα οποία εξαφανίστηκε ο παρουσιαστής, όπως φαίνεται από μακριά. Απορία έχει προκαλέσει το γεγονός πως ήταν πολύ κοντά σε beach bar της περιοχής και δεν είχαν καταφέρει να τον βρουν νωρίτερα.

Δείτε επίσης: Βαρύ πένθος στον ΣΚΑΙ: Το ανακοίνωσαν στο πλατό του Γειά σου - «Χθες το απόγευμα έφυγε από τη ζωή...»