Ιωάννα Κολοβού: Έκαναν έξωση στη δημοσιογράφο - Την έβγαλαν από το σπίτι σπάζοντας την πόρτα με πριόνι

Χαμός έξω από την κατοικία της! Στο σημείο βρίσκονται και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Κολοβού: Έκαναν έξωση στη δημοσιογράφο - Την έβγαλαν από το σπίτι σπάζοντας την πόρτα με πριόνι

Χαμός επικρατεί στην περιοχή του Ζωγράφου, έπειτα από έξωση που έγινε στην Ιωάννα Κολοβού. Το σπίτι της δημοσιογράφου είχε βγει σε πλειστηριασμό και έχει αγοραστεί. Νωρίς σήμερα 24/1 Αστυνομία με δικαστικό επιμελητή μετέβησαν στην οικία της και έσπασαν την πόρτα με πριόνι.

Κόσμος έχει μεταβεί για συμπαράσταση στο σημείο, με την ίδια να καταγγέλλει πως έχουν σπάσει την πόρτα του σπιτιού της. Μάλιστα, στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, χωρίς ωστόσο να παρατηρείται πλήθος πολιτών στο σημείο ή να επικρατεί ένταση.

Όπως η ίδια είχε δηλώσει ζει με μια σύνταξη 700 ευρώ. Είχε γίνει και πάλι προσπάθεια απομάκρυνσής της από το σπίτι της, όμως, με τη δυναμική συμμετοχή συναδέλφων της δημοσιογράφων αλλά και την παρουσία εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, η έξωση δεν έγινε ενώ προχώρησαν δικαστικές διαδικασίες για την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης - δείτε βίντεο από την πρώτη προσπάθεια έξωσης από το σπίτι της.

Τι έχει συμβεί με την Ιωάννα Κολοβού

Το 2022 κόσμος βγήκε στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί για την έξωση στην συνταξιούχο δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού για χρέη 15.000 ευρώ. Κρατώντας πανό που έγραφαν "Κάτω τα χέρια από την λαϊκή κατοικία" και "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", πολίτες δήλωναν την στήριξη τους.

Λίγο καιρό αργότερα και αφού επικράτησε χαμός σε πολιτική και εκπομπές, η Ιωάννα Κολοβού άνοιξε λογαριασμό σε τράπεζα προκειμένου να "διασώσει" το σπίτι της που βγήκε σε πλειστηριασμό, ώστε να γίνει επαναγορά.