31χρονος Μεσολόγγι: «Μίλα τέρας! Που είναι το παιδί μου ρε;» - Σπαραγμός και ουρλιαχτά από τη μητέρα του Μπάμπη εκεί που κρατείται ο κρεοπώλης

«Εκτιμώ ότι όπου είναι το όπλο είναι ο Μπάμπης»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
31χρονος Μεσολόγγι: «Μίλα τέρας! Που είναι το παιδί μου ρε;» - Σπαραγμός και ουρλιαχτά από τη μητέρα του Μπάμπη εκεί που κρατείται ο κρεοπώλης

Συγκλονισμένη παραμένει η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη που αγνοείται εδώ και ημέρες στην περιοχή του Μεσολογγίου. Για την ώρα λοιπόν δεν έχει βρεθεί το σώμα του, αφού κατά πιθανότητα ο άντρας δεν είναι ζωντανός (δείτε εδώ τι λέγεται για τον τεμαχισμό του).

Την Πέμπτη 18/1 ο κρεοπώλης, που είχε δει τελευταίος τον Μπάμπη συνελήφθη, καθώς θεωρείται σοβαρός ύποπτος. Η οικογένεια μάλιστα του 31χρονου είναι βέβαιη, πως εκείνος του αφαίρεσε τη ζωή.

Μέσα από πλάνα που εξασφάλισε το Super Κατερίνα βλέπουμε την αγανάκτηση της μητέρας και της αδερφής του Μπάμπη την ώρα που φωνάζουν έξω από το αστυνομικό τμήμα - ζητώντας μόνο να ομολογήσει για το που βρίσκεται το σώμα του 31χρονου.

Τα ανατριχιαστικά πλάνα με τις κραυγές της μητέρας και της αδερφής του 31χρονου Μπάμπη

«Το παιδί μου που είναι; Μίλα τέρας. Που είναι το παιδί μου; Που είναι ρε ψεύτη; Πες σε εμένα, άκου τη μάνα μόνο. Που είναι το παιδί μου ρε;

Ήθελα να τον κοιτάξω λίγο να μου πει που είναι το παιδί μου, μόνο αυτό, δε θέλω κάτι άλλο! Πρέπει να μου πει που είναι το παιδί μου, να βρω το παιδί μου τουλάχιστον, να το έχω, να μην περιμένω», είπε η μητέρα του Μπάμπη.

«Ξέρουμε ότι ο Μπάμπης δε ζει και περιμένουμε να μας πει, που είναι αλλά δεν ομολόγησε. Από ότι γνωρίζω στη φάση που είναι η υπόθεση δε θα ανακρίνεται κάθε ημέρα. Εφόσον δεν έσπασε εκείνο το βράδυ δε θα το κάνει ποτέ. Εκτός και αν μας τον έδιναν εμάς, γιατί όσο σκληρό και να ακούγεται τα βασανιστήρια δεν εγκρίνονται από την αστυνομία. Βασανιστήρια πέρασε και ο αδερφός μου.

Αν μας τον έδιναν εμάς πέντε λεπτά θα τον κάναμε να πει που είναι ο Μπάμπης. Κατερίνα, ο κάμπος είναι τεράστια περιοχή. Υπάρχει ένα σημείο 2-3 μέτρων που δεν έχουμε ψάξει. Εμείς ξεκινάμε από την κάτω μεριά του κάμπου εκεί που είναι η θάλασσα. Μπορεί να μας πάρει 2-3 εβδομάδες με σκοπό να ψαχτεί το κάθε μέτρο για να πούμε, ότι έχουμε ψάξει παντού», είπε η αδερφή του 31χρονου Μπάμπη.

Η συγκίνηση της Ρένας Κουβελιώτη

«Σκοπός ήταν να βρούμε τον Μπάμπη. Αυτός ήταν ο μοναδικός μας σκοπός. Ναι έχω ελπίδα ότι μπορεί να βρεθεί, φυσικά. Είναι μεγάλη έκταση, είναι δύσκολο αλλά εδώ να πω ότι πολλές έρευνες - θα ακουστεί χοντρό αλλά είναι αλήθεια - είναι τηλεοπτικές.

Δεν έχουν έρθει εδώ και 15 ημέρες σκυλιά για να ψάξουν για όχι ζώντες, δεν ήρθε το μηχάνημα που περιμέναμε από την πρώτη ημέρα που βρίσκει μεταλλικά αντικείμενα. Ακούσαμε υποσχέσεις, αλλά δεν είδαμε πράξεις. Όντως είναι δύσκολο, όντως είναι τεράστια η απόσταση, όντως έχει βάλτους.

Εγώ ξέρω ότι όταν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι θέλει ψάξιμο. Ήμουν μπροστά όταν βρέθηκε η οικογένειά στην Κω. Θέλει αυτό που κάνει τώρα η οικογένεια χωρίς όργανα μόνο με τα χέρια. Γιατί να μη γίνει μια πιο μεθοδευμένη έρευνα. Αφού γνωρίζουμε. Εκτιμώ ότι όπου είναι το όπλο είναι ο Μπάμπης», είπε η δημοσιογράφος του Super Κατερίνα Ρένια Κουβελιώτη.