Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θα με βουτήξεις;» - Έντονο επεισόδιο με τον Μάνο Δασκαλάκη στη δικαστική αίθουσα την ώρα της απολογίας

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απολογήθηκε σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα και αυτή τη φορά προχώρησε σε εκτενείς αναφορές στη σχέση της με τον πατέρα των τριών παιδιών της, Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δικαστηρίου (δείτε εδώ όσα έχει καταθέσει μέχρι τώρα). Η εκπομπή του ALPHA, T-Live, μετέφερε όλα όσα συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Η 35χρονη κατηγορούμενη, λοιπόν, είχε έντονο ειρωνικό ύφος προς τον πρώην σύζυγό της, τον οποίο παρομοίασε με τον Ιταλό παλαίμαχο τερματοφύλακα, Τζανλουίτζι Μπουφόν αλλά και με τον Γιάννη Πάριο, ενώ ισχυρίστηκε πως εκείνη ήταν που του πρότεινε να χωρίσουν αρχικά, ερχόμενη σε πλήρη αντίθεση με τα δικά του λεγόμενα.

Το έντονο επεισόδιο ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη στη σημερινή (10/1) δίκη

Μάλιστα, όταν ολοκλήρωσε την απολογία της, η ίδια γύρισε και κοίταξε στα μάτια τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος την παρακολουθούσε γεμάτος οργή και, χωρίς να διστάσει, μπροστά σε όλους, του είπε: «Θα με βουτήξεις;», προκαλώντας τεράστια αμηχανία.

Παίρνει τα πράγματα του πατέρα των παιδιών από τον τάφο της 9χρονης, η αδερφή της;

Νέα αποκάλυψη σοκ κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες. Πρόκειται για μία καταγγελία που αφορά την αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου και έχει να κάνει με μία πράξη σε βάρος του Μάνου Δασκαλάκη. Όπως ανέφερε ρεπορτάζ και τη μαρτυρία πολίτη της ενημερωτικής εκπομπής T-Live, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, η αδερφή της κυρίας κατηγορουμένης φέρεται να παίρνει τα αντικείμενα που αφήνει ο πατέρας της μικρής Τζωρζίνας στο μνήμα της και να τα πετάει.

«Πάω πάρα πολλές φορές στο νεκροταφείο, γιατί έχω κάποιον δικό μου και έχω δει πάρα πολλές φορές να αφήνει πράγματα ο μπαμπάς της Τζωρτζίνας και πάνε την επόμενη ημέρα, τη μεθεπόμενη και τα πετάνε. Εγώ έχω δει, σίγουρα 2 φορές, τη Δήμητρα, την αδελφή της (Ρούλας). Και πετάει τα πράγματα, έχει σακούλα, έρχεται με ένα μηχανάκι κόκκινο, έχει σακούλα, βάζει ό,τι πράγματα έχει πάνω το μνήμα και τα παίρνει μαζί της και τα πετάει.

Πάει κόσμος αφήνει, έχω δει και άλλους που αφήνουν πράγματα και φροντίζουν το μνήμα και όταν βλέπω τη Δήμητρα, μετά δεν υπάρχει τίποτα πάνω στο μνήμα. Φέρνει σακούλες από το σπίτι. Συγκεκριμένα ο σύζυγός μου την είχε δει που έβγαζε τη σακούλα από το μηχανάκι, πήγε μέσα, επισκέφθηκε το μνήμα, πήρε. Γύρισε πίσω στο μηχανάκι, με ένα κόκκινο μηχανάκι χαρακτηριστικά, γιατί την έχει δει πολύς κόσμος, παίρνει τη σακούλα από το μηχανάκι, πάει και γεμίζει ό,τι υπάρχει πάνω στο μνήμα, τα πάντα. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που το κάνει.

Δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω τι τα κάνει και γιατί το κάνει. Δεν μπορώ να ξέρω. Τα φορτώνει και τα παίρνει μαζί της. Τα βάζει δηλαδή πάνω στο μηχανάκι με σακούλες και απομακρύνεται και τις δύο φορές που την έχω δει εγώ, αυτό έχει κάνει.

Μετά από 2 ημέρες δεν υπάρχει τίποτα. Έχω δει να παίρνει τη σακούλα, να μπαίνει μέσα στο μνήμα, να φορτώνει πράγματα και δεν υπάρχει τίποτα στο μνήμα εκείνη την ώρα. Παίρνει τη σακούλα και φεύγει», είπε η αυτόπτης μάρτυρας στην εκπομπή και μάλιστα παρουσίασε και βίντεο ντοκουμέντο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάνος Δασκαλάκης: «Για τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ θα σου γ@@@@@ ό,τι έχεις και δεν έχεις» - Άγριο επεισόδιο στη δίκη με την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Κάνει κάποιον να ανατριχιάζει...» - Τι είπε ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη για το σχόλιο της Εισαγγελέως

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αντίδραση της μητέρας, του πατριού και της αδερφής της μετά την πρόταση της εισαγγελέως

Αλέξης Κούγιας κατά Εισαγγελέως: «Θα παραιτηθώ αν δεν δικαιωθεί...» - Τα "πυρά" του για την πρόταση ενοχής της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Καταπέλτης» η εισαγγελέας σε 12ωρη αγόρευση - Πρότεινε την ενοχή της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Πέτρος Κουσουλός: «Την λυπάμαι γιατί νιώθω ότι πήγε απροετοίμαστη στην απολογία της...» - Το "καρφί" του για την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Βέροια: «Μου λέει "Δεν είναι τίποτα, είναι βρικόλακας, αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει"» - Ανατριχιάζει ο γείτονας που βρήκε την 37χρονη με το νεκρό μωρό στα χέρια

Τον αντίκρισε και... - Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου μόλις είδε τον Δασκαλάκη

Υπόθεση Πισπιρίγκου: «Η ανακοπή της...» - Η κατάθεση της παιδίατρου που καίει την κατηγορούμενη