Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρή σε μπαούλο η 41χρονη έγκυος - Δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Τα μηνύματα που είχε στείλει πριν εξαφανιστεί, τα αποτυπώματα που βρέθηκαν και η ομολογία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρή σε μπαούλο η 41χρονη έγκυος - Δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Μία 41χρονη και, μάλιστα, έγκυος εξαφανίστηκε πριν από μερικά 24ωρα στη Θεσσαλονίκη, με την οικογένειά της να την αναζητά και η υπόθεσή της να φτάνει στα τηλεοπτικά πλατό, καθώς υπήρχαν ύποπτες κινήσεις πριν εκείνη χαθεί από προσώπου γης.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια φέρεται πως είχε αφήσει δύο μηνύματα, ένα στη μητέρα της και ένα στον σύντροφό της, πριν τη μοιραία μέρα. Από τον οποίο σύντροφό της, μάλιστα, αναφερόταν πως πήρε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, 5.000 ευρώ συγκεκριμένα.

Τα μηνύματα της 41χρονης εγκύου από την Θεσσαλονίκη πριν εξαφανιστεί

«Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι. Σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω», έγραφε στον καλό της, με εκείνον να της απαντά: «Καλημέρα μωρό μου. Να τα πάρουμε από την αρχή. Κατ’ αρχάς γιατί δεν με ξύπνησες; Δεύτερον, τόσα λεφτά εσύ τι τα θες; Τι μου κρύβεις; Τα χρήματα είναι για ώρα ανάγκης και το ξέρεις».

Οι συγγενείς γυναίκας, ωστόσο, δήλωναν πως το ύφος της, αλλά και η σύνταξη του μηνύματος δεν θυμίζουν τη Γεωργία που γνώριζαν τόσο καιρό, ενώ ήταν σίγουροι πως δεν θα έπαιρνε ποτέ χρήματα από εκείνον.

Σύμφωνα με το T-Live, μάλιστα, ο Άκης, ο σύντροφός της, έχει πέντε καταδικαστικές αποφάσεις για τον ξυλοδαρμό της αδελφής του, καθώς την είχε χτυπήσει εννέα καταγεγραμμένες φορές. Η αδερφή του ανέφερε στις καταθέσεις της, ειδικότερα, πως την είχε χτυπήσει τόσο άσχημα που είχε καταλήξει στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα και αμνησία, ενώ για κάποιο διάστημα είχε υποστεί μερική απώλεια ομιλίας και είχε αναγκαστεί να φορά και κολάρο.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη - Κατέληξε στο νοσοκομείο η γυναίκα που πυροβόλησε ο πρώην της μπροστά στα παιδιά της

Βρέθηκε το άψυχο σώμα της

Όλα τα παραπάνω οδήγησαν τις Αρχές σε υποψίες και η έρευνα έδειξε πως επιβεβαιώθηκε το χειρότερο πιθανό σενάριο. Σήμερα, Δευτέρα 8/1, εντοπίστηκε τελικά η σορός της μέσα σε ένα μπαούλο σε δασική περιοχή της Χαλκιδικής, μεταξύ Τριγλίας και Γαλάτιστας, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Για τη δολοφονία της έχουν συλληφθεί ο σύντροφός της και ένας φίλος του. Ο τελευταίος, συγκεκριμένα, ομολόγησε πως η 41χρονη δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και πως ο ίδιος τον βοήθησε ώστε να μεταφέρει το άψυχο σώμα της στην περιοχή που εντοπίστηκε. Είχε προσαχθεί, μάλιστα, από το πρωί, διότι είχαν εντοπιστεί αποτυπώματά του στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος απασχολεί τις Αρχές.

Στην κατάθεσή του δήλωσε, επίσης, πως υπήρχαν οικονομικές διαφορές ανάμεσα στον 41χρονο και την άτυχη γυναίκα, ενώ επιβεβαίωσε ότι υπήρχε και ενδοοικογενειακή βία.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Την κατακρεούργησε με 23 μαχαιριές