«Τώρα θα τον φτιάξω εγώ» - Η οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου τη στιγμή που κλήθηκε να κάνει μήνυση στον Πέτρο Κουσουλό

Όσα ειπώθηκαν στη δικαστική αίθουσα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Την Παρασκευή 10/11 μία απρόσμενη εξέλιξη σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας έλαβε χώρα, καθώς ο Πέτρος Κουσουλός συνελήφθη ύστερα από μήνυση της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου (δείτε εδώ την φωτογραφία του από το περιπολικό).

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση από τους γονείς της κατηγορούμενης έξω από το δικαστήριο (δείτε εδώ το βίντεο) και ο δημοσιογράφος του T-Live, Ιάσονας Τσόλης, βρισκόταν εκεί, παρακολουθώντας όλη τη συζήτηση.

Πέρα, όμως, από τη στιγμή της επίθεσης, ο ρεπόρτερ μετέφερε όλα όσα συνέβησαν στη δικαστική αίθουσα, αποκαλύπτοντας ποια ήταν η αντίδραση της 34χρονης μητέρας τη στιγμή που αποφάσισε να κάνει προχωρήσει σε μήνυση κατά του Πέτρου Κουσουλού.

Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη μήνυση στον Πέτρο Κουσουλό

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο ίδιος, λοιπόν, στον αέρα του ALPHA, όταν οι αστυνομικοί προσέγγισαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της διακοπής της ακροαματικής διαδικασίας, προκειμένου να της ζητήσουν να τους ακολουθήσει ώστε να υποβάλει τη μήνυση, εκείνη αναφώνησε: «Τώρα θα τον φτιάξω εγώ», κάτι που άκουσα πολλά πρόσωπα επίσης. Αμέσως μετά, σηκώθηκε από την καρέκλα της και μεταφέρθηκε, με συνοδεία αστυνομικών, σε ένα δωμάτιο όπου έγινε και η μήνυση.

Το χρονικό της σύλληψης

Έξω ωστόσο από την αίθουσα και κατά την διάρκεια που ο Πέτρος Κουσουλός έκανε live δηλώσεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1, του επιτέθηκε λεκτικά η οικογένεια της κατηγορουμένης, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Ο δημοσιογράφος έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς διάφορα ρεπορτάζ για την ενοχή της μητέρας στην εφημερίδα "ΜΠΑΜ", και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για το άγριο ξέσπασμα. Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρο στον δημοσιογράφο, στην εφημερίδα καθώς και σε μια ακόημ παρουσιάστρια.

Μετά το περιστατικό ο Αλέξης Κούγιας είπε στους αστυνομικούς «Κρατείστε τον! Μη φύγει! Υποβάλλει μήνυση η κατηγορούμενη για έργο εξύβριση και απειλή! Να συλληφθεί τώρα!».

Έτσι λοιπόν, ο Πέτρος Κουσουλός συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο τμήμα

«Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι η κυρία κατηγορουμένη υπέβαλε μήνυση ότι εγώ την εξύβρισα. Μιλάμε για το άκρον άωτον του παραλογισμού. Μετά τη σύνδεση που είχαμε, μπήκα στο δικαστήριο με εντολή αστυνομικού προκειμένου να δώσω τα στοιχεία μου. Κι ενώ περίμενα να φέρουν τις ταυτότητες, ενημερώθηκα ότι η κυρία κατηγορουμένη θέλει να μου κάνει μήνυση» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός στο Πρωινό.