Αιγάλεω: Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στη τζαμαρία του River West

Τι συνέβη;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Αιγάλεω: Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στη τζαμαρία του River West

Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής 13/5, δημιουργήθηκε τρομερή αναστάτωση καθώς συνέβη ένα τρομερό συμβάν, λίγες μέρες μετά το φοβερό τροχαίο στη Μονεμβασιά. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο εμπορικό κέντρο River West, που βρίσκεται στην περιοχή του Αιγάλεω.

Είναι συγκλονιστικό το γεγονός πως ο άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε τζαμαρία καταστήματος!

Αμέσως, στο εμπορικό κέντρο κλήθηκε η αστυνομία, ενώ ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο, συνελήφθη άμεσα. Οι πρώτες πληροφορίες, που έγιναν γνωστές μιλούν για τον οδηγό του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα για την ψυχολογική του κατάσταση. Ο άνδρας φαίνεται πως πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Ασυνάρτητες οι πρώτες κουβέντες του οδηγού που προκάλεσε τρόμο και αναστάτωση.

Οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό με τον άνδρα που έπεσε στη τζαμαρία

Σύμφωνα με το ethnos.gr, από το συμβάν δεν φαίνεται να τραυματίστηκε κάποιος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ενώ ο φερόμενος ως δράστης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Μάλιστα, ο άνδρας, στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκαν ψυχοτρόπα φάρμακα, φαίνεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως «είμαι απεσταλμένος του Θεού» και ότι είναι «καλός στην οδήγηση».

Όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, ο άνδρας φαίνεται να παρενοχλούσε μία κοπέλα, χτυπώντας με το ΙΧ του το δικό της αυτοκίνητο από το ύψος της Θηβών μέχρι και το εμπορικό κέντρο. Το αυτοκίνητο μπήκε στην κυριολεξία μέσα στο εμπορικό κέντρο, περνώντας μέσα από τις αυτόματες πόρτες. Επιδίωξη του οδηγού ήταν να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του μία κοπέλα, την οποία παρενοχλούσε με το αυτοκίνητό του για αρκετή ώρα. Ο δράστης, σαν σε ταινία, χτυπούσε με το αυτοκίνητό του το όχημα της νεαρής κοπέλας από τη Λ. Θηβών μέχρι το Αιγάλεω, όπου βρίσκεται το εμπορικό κέντρο. Στην προσπάθεια της να ξεφύγει από την καταδίωξη του αγνώστου στάθμευσε το όχημά της στα δύο εμπορικά κέντρα, που βρίσκονται επί τους Λ. Κηφισού και έτρεξε στο εσωτερικό του πολυκαταστήματος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εντός του οχήματος βρέθηκαν ψυχοτρόπα φάρμακα και έτσι, εξετάζεται η πιθανότητα το άτομο να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, το πρώτο σήμα που δόθηκε στην Άμεση Δράση έκανε αναφορά για ένοπλο άτομο.