Πάτρα: «Για μ@@@ ψάχνεις» - Έξαλλη η Ρούλα Πισπιρίγκου με δημοσιογράφο

Δείτε τα μηνύματά της δύο μήνες πριν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Για μ@@@ ψάχνεις» - Έξαλλη η Ρούλα Πισπιρίγκου με δημοσιογράφο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που προχώρησε σε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της, μόλις είχε βγει στη δημοσιότητα ο θάνατος της Τζωρτζίνας, είχε προβεί σε συνέντευξη μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη και είχε απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την πιθανότητα του να πάσχει από το Σύνδρομο Μινχάουζεν και είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο, καθώς δεν είχε πρόβλημα με το να εξεταστεί και να βγει η κατάλληλη διάγνωση.

Η οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο για το δημοσίευμά του

Μία μέρα αργότερα, κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα το οποίο μιλούσε γι' αυτό και η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο και του ζητούσε απεγνωσμένα και με έντονο ύφος να το διαγράψει και να σταματήσει να αναφέρει τις λέξεις "ψυχίατρος" και "Σύνδρομο Μινχάουζεν" στα άρθρα του.

Συγκεκριμένα, όταν ο Κωνστατντίνος Φλαμής ρώτησε την Ρούλα Πισπιρίγκου αν θα ήθελε να γραφούν οι δηλώσεις της εκείνη απάντηση θετικά με ένα σύμβολο («χεράκι» του messenger). Όμως την επόμενη μέρα υποστήριζε ότι δεν το έκανε για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, αλλά για να δώσει άδεια να χρησιμοποιηθούν οι δηλώσεις της, στην Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ για να γίνει αυτό δεν χρειαζόταν η δική της άδεια.

Ρούλα Πισπιρίγκου

Έξαλλη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Έξαλλη η Ρούλα Πισπιρίγκου με δημοσίευμα

Δημοσίευμα κάνει έξαλλη την Ρούλα Πισπιρίγκου

Τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου για το δημοσίευμα

Τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου για το δημοσίευμα που την έκανε έξαλλη

Ρούλα Πισπιρίγκου - μηνύματα

H δήλωση της αδερφής της που την ''καίει'' - Σάλος με την μικρή Ίριδα

Η υπόθεση στην Πάτρα φαίνεται να μοιάζει με ένα κουβάρι, που όσο ξετυλίγεται φέρνει στο φως εξελίξεις, που διαρκώς αλλάζουν την ιστορία. Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου αποτελεί ένα από τα βασικά άτομα υπεράσπισης της και αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά από τις δηλώσεις, που έκανε στο δελτίο ειδήσεων του Star τη Μεγάλη Πέμπτη 22/4.

Η γυναίκα ''έκαψε'' ουσιαστικά την αδερφή της καθώς ερωτώμενη για τον θάνατο της Ίριδας απάντησε πως συγκεκριμένη ώρα και ημέρα, εκείνη τη βρήκε νεκρή. Η μαρτυρία αυτή όμως αντικρούεται με όσα υποστηρίζει η κατηγορούμενη και έτσι δημιουργούνται απορίες.