Το πρωί της Παρασκευής 1/4 στο Super Κατερίνα βρέθηκε ο εν αποστρατεία στρατηγός της αστυνομίας Χρήστος Ρουγκάλας, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την εικόνα που έχει μέχρι στιγμής για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Μεταξύ των σοκαριστικών, που βγαίνουν στο φως περί ανθρωποκτονίας από πρόθεση συγκλονιστικό είναι και ένα άλλο στοιχείο της γυναίκας.
Συχνά ακούγεται πως η μητέρα θυματοποιούταν λέγοντας πως πάσχει από σοβαρές ασθένειες με υποτιθέμενα χαρτιά γιατρού. Αυτή την τακτική φαίνεται να ακολουθεί και τώρα, αφού έγινε γνωστό πως προσποιούταν πως έπαθε εγκεφαλικό.
Οι δηλώσεις του Χρήστου Ρουγκάλα για τις ψευδείς δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου
«Σε λίγες μέρες το Ανθρωποκτονιών θα τεκμηριώσει τις ευθύνες και του Μάνου και της Ρούλας» είπε χαρακτηριστικά.
«Έμαθα ότι πήγαινε η Ρούλα με στραβωμένο το σαγόνι για ώρες – απορώ πώς το κατάφερνε- και έλεγε ότι έχει πάθει εγκεφαλικό και την έστελναν με ασθενοφόρο και έκανε μαγνητικές και είχε μια απλή κεφαλαλγία».
Οι συσκευές της Πισπιρίγκου θα “μιλήσουν” – Η εκτίμηση των αξιωματικών
Έχουν ξεκινήσει οι έρευνες στο κινητό και το laptop της Ρούλας Πισπιρίγκου για την αναζήτηση στοιχείων και συγκεκριμένα για την χρήση κεταμίνης για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της ή ακόμη και της Ίριδας και της Μαλένας στην Πάτρα. Οι ερευνητές είναι αισιόδοξοι, καθώς η μητέρα χρησιμοποιούσε τα social media συνεχώς και θεωρούν ότι αυτά θα “μιλήσουν”.
Στο επίκεντρο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ, οι ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούσε η 33χρονη που σκότωνε σε δόσεις την μικρή Τζωρτζίνα, όπως ανέφερε και ο κ. Κατερινόπουλος (δείτε εδώ τις δηλώσεις του). Οι ειδικοί ανοίγουν και ανασύρουν ακόμα και σβησμένα αρχεία για να έχουν την ακτινογραφία των κινήσεών της.
Οι επαφές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο, οι αγορές καλλυντικών και φαρμάκων από καταστήματα του internet σε Ελλάδα και εξωτερικό ελέγχονται εξονυχιστικά, ώστε να μπορέσουν να δοθούν απαντήσεις και να χαρτογραφηθεί η διαδρομή της κεταμίνης.
Φαίνεται πως η προμήθεια έγινε έναν χρόνο πριν και ειδικότερα τον περασμένο Απρίλιο λίγο μετά το θάνατο της Ίριδας, τον χωρισμό της με τον Μάνο Δασκαλάκη και πριν αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα η 9χρονη Τζωρτζίνα. Οι ειδικοί εκτιμούν, επίσης, ότι με κάποιο τρόπο προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα, καθώς σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χορηγήθηκε εννέα φορές στην μικρή Τζωρτζίνα μέχρι τελικά να καταφέρει να της πάρει τη ζωή στα τέλη Ιανουαρίου.


">
">
">
">
">
">
">