Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά. Τι είχε μάθει ο Μπάμπης για το οικόπεδο που είχαν αγοράσει με την Καρολάιν στο Πικέρμι;

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή T-Live η δημοσιογράφος Έφη Κουλοχέρη, ο πιλότος πληροφορήθηκε μία εβδομάδα πριν ομολογήσει την δολοφονία της ότι στο εν λόγω οικόπεδο δε μπορούσε να κτιστεί σπίτι. Το οικόπεδο βρίσκεται κοντά σε ρέμα, κάτι που δε γνώριζε όταν υπέγραψε το συμβόλαιο αγοραπωλησίας.

Για να χτιστεί, πρέπει να οριοθετηθεί το ρέμα. Αυτή η διαδικασία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι αρκετά χρονοβόρα, καθώς απαιτούνται ενέργειες από υπηρεσίες του Δημοσίου. Ενώ, σίγουρα ήδη θα έμαθε που δόθηκε η επιμέλεια της κόρης του.

https://streamable.com/d4ejg3

Να σημειώσουμε πως, λίγες ημέρες μετά την κηδεία της Καρολάιν, ο Μπάμπης συνέχισε τα ραντεβού με τους ανθρώπους στους οποίους είχε αναθέσει την κατασκευή του σπιτιού προκειμένου να προχωρήσουν κανονικά οι εργασίες, ενώ μαζί του είχε πάει και ο πατέρας του.

Οι άνθρωποι που τον συνάντησαν δεν το πίστευαν. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, κάποια στιγμή, ένας από τους ανθρώπους που τον συνάντησε, συγκλονισμένος από την ψυχραιμία του, τον ρώτησε και εκείνος απάντησε με θράσος πως “ήταν επιθυμία της Καρολάιν”.

Η πρώτη φωτογραφία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα από τη φυλακή

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάστηκε η πρώτη φωτογραφία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του πιλότου που σκότωσε τη σύζυγό του, Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μέσα από τη φυλακή.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε το Star, φαίνεται ο συζυγοκτόνος πίσω από τα συρματοπλέγματα του Κορυδαλλού, σε έναν από τους πρώτους προαυλισμούς του στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών. Όπως φαίνεται, στέκεται όρθιος κάτω από το υπόστεγο, δίπλα σε ένα τραπέζι. Φοράει ένα μπλε σορτσάκι και μια γκρι μπλούζα.

Έχει βάλει τα χέρια του στη μέση και συζητάει με έναν άλλον κρατούμενο που κάθεται απέναντί του σε ένα παγκάκι. Τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να μιλάει, περισσότερο με τον συγκρατούμενο του πρώην σωφρονιστικό που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

Χθες, Πέμπτη, πέρασε από ψυχιατρική εξέταση. Θα ακολουθήσουν κι άλλες εξετάσεις από γιατρούς ενώ έχει ζητήσει και κάποια βιβλία.

Παράλληλα, σε νέα δήλωση με την οποία ζητά συγγνώμη προχώρησε την Πέμπτη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται μετά την απολογία του.

«Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική», ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το Star.

Ο 33χρονος πιλότος, που οδηγήθηκε στη φυλακή μετά τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, θα βρίσκεται σε «προστατευόμενο» περιβάλλον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.